Facebook Pixel Παζάρι στην ΑΕΚ για Ογκού, «κόντρα» με Ουζουνίδη για Πόνσε
| 2018-06-23 13:00:00

Χοντρό παζάρι Τίγρη για τον «γίγαντα» - Παίζει «κόντρα» με Ουζουνίδη; - Ποιος έρχεται... περπατώντας

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χοντρό παζάρι Τίγρη για τον «γίγαντα» - Παίζει «κόντρα» με Ουζουνίδη; - Ποιος έρχεται... περπατώντας

Τι ισχύει για μουντιαλικό παικταρά και... αντι-Αραούχο. Όλα εδώ!

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τζον Ογκού, τον Νιγηριανό «γίγαντα» (ύψους 192 μ.), που ανήκει στη Χαποέλ Μπερ Σεβά και αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στο Μουντιάλ.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν κάνει μια προεργασία για τον 30χρονο μέσο, ωστόσο η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη, μιας και έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο και οι Ισραηλινοί ζητούν αρκετά χρήματα για να τον πουλήσουν.

Όπως έμαθε το sportdog.gr, αυτή τη στιγμή η Χάποελ Μπερ Σεβά αξιώνει πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ για τον έμπειρο άσο, ποσό που, βεβαίως, δεν μπορεί να προσφέρει η Ένωση.

Πάντως, ο παίκτης δε θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και αναμένεται να πιέσει για να αποχωρήσει (όχι απαραίτητα για χάρη της ΑΕΚ), κάτι που μπορεί να ευνοήσει τους Κιτρινόμαυρους στην πορεία των διαπραγματεύσεων.

Εξάλλου, θα έχει ενδιαφέρον ποια θα είναι η αντίδραση του Τζον Ογκού στις αξιώσεις της Χαποέλ Μπερ Σεβά, δεδομένου ότι έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από τον σύλλογο. Κάτι που, πάντως, θα αργήσει να διαπιστωθεί από τη στιγμή που ο παίκτης βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο και οι εξελίξεις δεν μπορούν να τρέξουν στην παρούσα φάση.

Πόνσε και Κάλα

Όσον αφορά τις υπόλοιπες υποθέσεις, η περίπτωση του Εζέκιελ Πόνσε εξακολουθεί να απασχολεί ως μία καλή επιλογή για τον διάδοχο του Σέρχιο Αραούχο, ωστόσο οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι δεν είναι η No1 λύση στην «κιτρινόμαυρη» λίστα. Μάλιστα, ο 21χρονο Αργεντινός άσος δε φαίνεται να... τρελαίνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αν και σε περίπτωση που η ΑΕΚ βρει τη φόρμουλα για να τον αποκτήσει από τη Ρόμα, τότε η μεταγραφή θα προχωρήσει κανονικά.

Σχετικά με τον Χουάν Καλά, η Ένωση ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα κάνει κίνηση και μέχρι χθες δεν είχε ενοχλήσει επίσημα τον παίκτη, παρά τα όσα γράφονται. Στην ουσία είναι μια επιλογή που βρίσκεται... stand by, με τον Ισπανό αμυντικό να θέλει διακαώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη της Ένωσης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags