Facebook Pixel Sportdog.gr | «Διαβολική» πρόκριση με πεντάρα το Βέλγιο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-23 16:58:00

«Διαβολική» πρόκριση με πεντάρα το Βέλγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Διαβολική» πρόκριση με πεντάρα το Βέλγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκολ και θέαμα στη νίκη-πρόκριση του Βελγίου με 5-2 κόντρα στην Τυνησία.

Σε ένα παιχνίδι με επτά γκολ και φοβερό ρυθμό, το Βέλγιο πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Λουκάκου και Αζάρ που πέτυχαν από δύο τέρματα επικράτησε με 5-2 της Τυνησίας και «κλείδωσε» την πρόκρισή του στους «16».

Με αυτή τους τη νίκη, οι Βέλγοι, οι οποίοι στην πρεμιέρα είχαν επικρατήσει με 3-0 του Παναμά, έφτασαν τους 6 βαθμούς στον όμιλό τους και εξασφάλισαν την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το Βέλγιο άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αζάρ. Στο 16’, ο Λουκάκου με πολύ ωραίο πλασέ αύξησε το δείκτη του σκορ στα δύο τέρματα. Η Τυνησία, από την πλευρά της, κατάφερε στο 18’ να μειώσει σε 2-1 με τον Μπρον, όμως οι τυπικά γηπεδούχοι, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Λουκάκου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου (48’), έκαναν το 3-1, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι Βέλγοι μπήκαν και πάλι πολύ δυνατά, με τον Αζάρ να σημειώνει, με τη σειρά του, στο 51’ (και πάλι 6’ με την έναρξη του ματς, όπως στο πρώτο ημίχρονο), το δεύτερο γκολ του κόντρα στους Τυνήσιους. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90' ο Μπατσουαγί, που με κοντινή προβολή, έγραψε το τελικό 5-1.

Στο 93', ο Καζρί μείωσε σε 5-2, ωστόσο η Τυνησία με την σημερινή της ήττα, η 2η διαδοχική έπειτα από εκείνη από την Αγγλία με 2-1, έμεινε εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς αποκλείστηκε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags