Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλες εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού για Αυστρία - Ποιοι «κόπηκαν» από τον Μαρτίνς!
| 2018-06-23 17:50:00

Μεγάλες εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού για Αυστρία - Ποιοι «κόπηκαν» από τον Μαρτίνς!

Sportdog Team
Μεγάλες εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού για Αυστρία - Ποιοι «κόπηκαν» από τον Μαρτίνς!

Παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Την αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Σε αυτήν δεν βρίσκονται οι Σεμπά, Σιώπης, Αντρέ Μαρτίνς και Ταχτσίδης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται, όπως και οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης, που θα ενσωματωθούν στον Ολυμπιακό την 1η Ιουλίου.

Εντός αποστολής είναι οι Γκερέρο και Καμαρά, που αποκτήθηκαν πρόσφατα, οι Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Μανθάτης που επέστρεψαν στον Ολυμπιακό, αλλά και ο Βούκοβιτς, που καλείται να αποδείξει ότι φέτος υπάρχει χώρος για αυτόν στην ομάδα. 

Μέσα είναι και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Καράδαης, Νικολής, Σάλιακας, Σκαφίδας, που καλούνται να… αρπάξουν την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται. Εκτός έμεινε ο Σίλβιο Προτό, ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λάτσιο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι, Βούκοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags