Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέφτουν οι μάσκες στη Λίγκα - Ποιος «πάει» με ποιον - Ο ΠΑΟ και πού κολλάνε οι Κάτσε - Μυστακίδης
| 2018-06-23 19:35:00

Πέφτουν οι μάσκες στη Λίγκα - Ποιος «πάει» με ποιον - Ο ΠΑΟ και πού κολλάνε οι Κάτσε - Μυστακίδης

Sportdog Team
Πέφτουν οι μάσκες στη Λίγκα - Ποιος «πάει» με ποιον - Ο ΠΑΟ και πού κολλάνε οι Κάτσε - Μυστακίδης

Χοντρό παρασκήνιο και τρομερές εξελίξεις στην Σούπερ Λιγκ.

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει παρασκηνιακά στη Σούπερ Λιγκ ενόψει των εκλογών της Δευτέρας και τη μεγάλη… μάχη που θα δούμε για πρώτη φορά «μπροστά από τις κουρτίνες». Τα σενάρια και οι φημολογίες περί νέων συμμαχιών και νέων εχθρών είτε θα επιβεβαιωθούν είτε θα διαψευστούν, καθώς μετά τη φανερή ψηφοφορία όλοι θα γνωρίζουν ποια θα είναι η επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες και τα σχετικά δημοσιεύματα, υποψήφιος για πρόεδρος της Λίγκας εκτός από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μπαταγιάννη θα είναι και ο Πέτρος Καϊμακάμης.

Η ΑΕΚ αποφάσισε να «κατεβάσει» τον γνωστό και επιτυχημένο ποινικολόγο (έχει συνεργαστεί για χρόνια στην Ένωση) για τις αρχαιρεσίες της Λίγκας, ωστόσο υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε αυτή την απόφαση κυρίως για λόγους τακτικής.

Το αφεντικό της Ένωσης, έχοντας μετρήσει τα κουκιά, γνωρίζει από πρώτο χέρι πως είναι δύσκολο πλέον να κερδίσει τις εκλογές το «μπλοκ της ΑΕΚ», ωστόσο δεν αποκλείεται με αυτή την κίνηση, να θέλει να αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να πάρει θέση δημόσια (η ψηφοφορία δεν είναι μυστική!) και να εκφράσει επίσημα τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ημέρες τα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για στήριξη στον Μπαταγιάννη.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα, έχει προβάδισμα ο Μπαταγιάννης (αντιπρόεδρος Ολυμπιακού), με τη στήριξη των Ολυμπιακού, Ατρομήτου, Λεβαδειακού, ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης. Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του Πανιωνίου, που έχει νομικό εκπρόσωπο τον κ. Καϊμακάμη, τον οποίο στηρίζουν πέραν της Ένωσης και οι Απόλλων, Λαμία, Ξάνθη και Παναιτωλικός.

Τον Μπαταγιάννη, σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν εδώ και καιρό, αναμένεται να στηρίξουν και ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ υπενθυμίζεται ότι ψηφίζουν 14 ΠΑΕ και δεν θα πάρουν μέρος αυτές που υποβιβάστηκαν (Πλατανιάς-Κέρκυρα), αλλά και Άρης-ΟΦΗ, που επέστρεψαν στην πρώτη κατηγορία.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, όλα δείχνουν πως θα καταφέρει να μείνει αμέτοχος, καθώς δεν χρειάζεται να ψηφίσει στη Λίγκα για να βγει ο Μπαταγιάννης (τον οποίο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στηρίζουν και από το Τριφύλλι), αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ήδη έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ψήφων. Οι Πράσινοι δεν θέλουν να πάρουν θέση δημόσια και να στηρίξουν τον υποψήφιο του Ολυμπιακού προκαλώντας νέες αντιδράσεις στον κόσμο τους, αλλά ούτε και να πάνε κόντρα στην ΑΕΚ που τους «βοήθησε» στην προηγούμενη ψηφοφορία για την αλλαγή των κανονισμών και την παραμονή των ομάδων στην κατηγορία χωρίς αδειοδότηση.

Πάντως, κάποιες φήμες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η στάση του Παναθηναϊκού όσον αφορά την ψήφου του, να εξαρτηθεί τελικά και από την εξέλιξη της μεταγραφικής υπόθεσης των Κάτσε-Μυστακίδη, η μετακίνηση των οποίων στο Τριφύλλι, έχει μπλοκάρει για την ώρα ο ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά πάντως το Τριφύλλι, οι ημερομηνίες πλέον πιέζουν ασφυκτικά και ό,τι είναι να γίνει στον Παναθηναϊκό, πρέπει να γίνει και να τελειώσει ως τις 30 Ιουνίου, αφού τότε αφενός εκπνέει το MoU με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, αλλά τότε θα τεθούν σε εφαρμογή και οι κυρώσεις για τις μεταγραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags