Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεξικό φρίττω με Βέλα και σούπερ Τσιτσαρίτο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-23 19:53:00

Μεξικό φρίττω με Βέλα και σούπερ Τσιτσαρίτο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεξικό φρίττω με Βέλα και σούπερ Τσιτσαρίτο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Μεξικανοί νίκησαν 2-1 τη Νότια Κορέα και είναι με το ένα πόδι στους “16”.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πραγματοποίησε το Μεξικό κόντρα στη Νότια Κορέα.

Στο πρώτο ημίχρονο το Μεξικό είχε την κατοχή, οι νοτιοκορεάτες τις ευκαιρίες, το γκολ όμως πέτυχαν οι πρώτοι. Ύστερα από σέντρα του Γκουαρδάδο στο 24', η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Γιανγκ και ο διαιτητής έδωσε άμεσα την εσχάτη των ποινών χωρίς να δει το VAR, καθώς η φάση ήταν ξεκάθαρη.

Ο Βέλα ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και έδωσε το προβάδισμα στο Μεξικό, το οποίο ανέβασε την ψυχολογία του κάτι που φάνηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Μεξικανοί πίεζαν και στο 58' έχασαν μία πολύ καλή στιγμή με τον 58' Γκουαδράδο να αναγκάζει το Γιο σε ωραία επέμβαση. Στο 66' όμως ο νοτιοκορεάτης τερματοφύλακας δεν είχε την ίδια τύχη. Ο Τσιτσαρίτο, ύστερα από αντεπίθεση φωτιά και κούρσα του Λοσάνο που έδωσε την ασίστ, άδειασε έναν αμυντικό και σημείωσε το 0-2.

Στο 75' η Νότια Κορέα έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Μάρκες έκανε κακό γύρισμα για τον Οτσόα και τροφοδότησε τον Σον, με τον βετεράνο στόπερ να διορθώνει λίγο μετά το λάθος. Τελικά οι Ασιάτες μείωσαν στις καθυστερήσεις με εκπληκτικό σουτ του Σον. Ήταν όμως πολύ αργά.

Το Μεξικό επικράτησε 1-2 έκανε το δύο στα δύο και ηγείται του έκτου ομίλου με έξι βαθμούς κάτι που του δίνει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags