Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: Αυτή είναι η λίστα του Μαρίνου - Ονόματα-φωτιά για αντι-Αραούχο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-23 22:38:00

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η λίστα του Μαρίνου - Ονόματα-φωτιά για αντι-Αραούχο (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αποκάλυψη: Αυτή είναι η λίστα του Μαρίνου - Ονόματα-φωτιά για αντι-Αραούχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος επιθετικούς ήθελε να πάρει και στον... Παναθηναϊκό.

Η πώληση του Όγκνιεν Βράνιες άλλαξε τα μεταγραφικά δεδομένα στην ΑΕΚ, καθώς πλέον οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος εκτός από εξτρέμ και επιθετικό, αναζητούν και στόπερ, έχοντας μάλιστα και ένα σημαντικό ποσό να διαχειριστούν, αφού η πώληση του Βόσνιου γέμισε τα ταμεία.

Οι Κιτρινόμαυροι πάντως κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα και για αυτό δεν κυκλοφορούν ονόματα, αν και όπως σας μετέφερε το sportdog.gr, στην Ένωση θα εξετάσουν και κάποια ονόματα από τη λίστα που είχε ο Μαρίνος από πέρυσι για την θέση του φορ στον Παναθηναϊκό, πριν έρθει ο Τσάβες και πριν γίνει το… σήριαλ με τον Πούκι, αφού το προφίλ τους ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που ψάχνει και η ΑΕΚ!

Το Sportdog.gr λοιπόν σας παρουσιάζει τα ονόματα που τσεκάρουν (μεταξύ άλλων) στον Δικέφαλο για την θέση του επιθετικού και σας μεταφέρει και τις πιθανότητες που υπάρχουν για να τους δούμε στα κιτρινόμαυρα. Φυσικά, στην κιτρινόμαυρη λίστα για τον... αντι-Αραούχο και μάλιστα σε περίοπτη θέση, έχει προστεθεί πλέον και το όνομα του Εζεκιέλ Πόνσε, ο οποίος αγωνίζεται στη Λιλ ως δανεικός από τη Ρόμα.

Ξεκινάμε από τον 31χρονο Μάρκο Ρούμπεν, ο οποίος αγωνίζεται στη Ροζάριο, όμως γνωρίζει την Ευρώπη, αφού έχει περάσει πολλά χρόνια στην Ισπανία έχοντας 96 συμμετοχές στη Βιγιαρεάλ (και στη Β’ Ομάδα), ενώ έχει αγωνιστεί και στη Ντιναμό Κιέβου. Έχει συμβόλαιο για άλλους έξι μήνες, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, δύσκολα θα φύγει τώρα. Η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, έχει παίξει και μία φορά στην εθνική Αργεντινής, σημειώνοντας ένα γκολ!

 



Συνεχίζουμε με τον Ντούγε Τσοπ, τον επιθετικό στης Σταντάρ Λιέγης, ο οποίος αποτέλεσε ρεζέρβα πολυτελείας για τους Βέλγους (21 συμμετοχές, 4 γκολ) και δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα. Ο 28χρονος Κροάτης απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό το περσινό καλοκαίρι, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωσή του είναι ακριβή και δύσκολα θα… ψηνόταν για Ελλάδα. Έχει παίξει μεταξύ άλλων και σε Μάλαγα, Σπόρτινγκ Χιχόν και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια της Εθνικής.

 



Στην «πράσινη» λίστα του Ουζουνίδη υπήρχε και το όνομα του Αρμάντο Σαντίκου, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είχε φτάσει μία… ανάσα από το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι τον ήθελαν πάρα πολύ, θεωρούσαν ότι κόλλαγε με την ομάδα, ωστόσο η μεταγραφή του χάλασε για μη αγωνιστικούς λόγους. Τελικά, Ο 27χρονος φορ πέρυσι πήγε στη Βίσλα Κρακοβίας, δεν κόλλησε και αποχώρησε στα μέσα της σεζόν για την Λεβάντε, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, αλλά μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει με 5 μόλις συμμετοχές και κανένα γκολ. Ήδη ψάχνει για ομάδα, η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει στις 800.000 ευρώ και η περίπτωσή του… κολλάει πάρα πολύ στα «θέλω» του Μαρίνου. Μοιάζει πολύ με λογική και στυλ Μπεργκ.

 

Και τελευταίος, ο Λεό Μπονατίνι. Ο Βραζιλιάνος φορ που απασχόλησε πέρυσι τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά πήγε στη Γουλβς από την Αλ Χιλάλ, δανεικός με option αγοράς. Έπαιξε (26 συμμετοχές – 12 γκολ), είχε φοβερό ξεκίνημα, αλλά η απόδοσή του έπεσε και η Γουλβς (που ανέβηκε) δύσκολα θα ενεργοποιήσει την option. Γύρισε στην Αλ Χιλάλ, όχι όμως για να μείνει. Έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο, σίγουρα θα τον πουλήσουν, έχουν μάλιστα και προτάσεις από αγγλικές ομάδες και τη Σέλτικ (λέγεται πως δίνει 8 εκατ. ευρώ) αλλά ως τώρα ο παίκτης… δεν ψήνεται. Ο 24χρονος θα ταίριαζε στα πλάνα του Ουζουνίδη και για την ΑΕΚ, όμως με τη χρηματιστηριακή του αξία στα 4.5 εκατομμύρια και τις προτάσεις ήδη να καταφτάνουν, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη και φθηνή.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags