Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές εξελίξεις - Η πρώτη «νίκη» Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ κατά της ΑΕΚ - Έχασε έδαφος ο Τίγρης;
| 2018-06-24 13:15:00

Τρομερές εξελίξεις - Η πρώτη «νίκη» Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ κατά της ΑΕΚ - Έχασε έδαφος ο Τίγρης;

Sportdog Team
Τρομερές εξελίξεις - Η πρώτη «νίκη» Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ κατά της ΑΕΚ - Έχασε έδαφος ο Τίγρης;

Τι συμβαίνει στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σαρωτικές είναι οι αλλαγές στην ελληνική διαιτησία, καθώς το… τσεκούρι που έπεσε στους πίνακες, δείχνει και τη διάθεση για ανανέωση, με ρέφερι που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής σε μεγάλα παιχνίδια.

Με εντολή λοιπόν του επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, εκτός έμειναν οι Αρετόπουλος, Καλογερόπουλος, Στυλιάρας, Βάτσιος και Μάνταλος, ενώ εντύπωση προκάλεσε πως απέφυγε την καρατόμηση ο Κομίνης. Ο διαιτητής του περιβόητου ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα τη γλίτωσε και παραμένει στους πίνακες, σε αντίθεση με τον βοηθό Ποντίκη που η δική του υπόδειξη για οφσάιντ οδήγησε σε όσα ακολούθησαν στο ματς μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που δεν τελείωσε ποτέ.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως οι τέσσερις διαιτητές που υποβιβάζονται στη Β' κατηγορία είναι ο Κατσικογιάννης, Βάτσιος, Καραντώνης και ο Νεοφυτιάδης, ενώ στους έξι διαιτητές που κόπηκαν τελείως από τους πίνακες της νέας χρονιάς συμπεριλαμβάνονται και οι Θάνος και Μπλάνας. 

Αναλυτικά όλα τα ονόματα της νέας λίστας Περέιρα είναι τα εξής: Ευαγγέλου, Παπαπέτρου, Μανούχος, Διαμαντόπουλος, Κουτσιαύτης, Κοτσάνης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου, Τάσης, Κομίνης, Σκουλάς, Κουμπαράκης, Φωτιάδης Φ., Σέζος, Τζήλος, Γκορτσίλας, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Τσαμούρης, Φωτιάς, Βρέσκας, Γρατσάνης, Τζοβάρας.

Μετά λοιπόν από το… τσεκούρι που έπεσε, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη απόφαση, με τους γνωρίζοντες να σημειώνουν πως πρόκειται για μία μικρή «νίκη» στο παρασκήνιο της πλευράς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, αν και ο η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι στα κέντρα εξουσίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags