Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο - «Λίγος» για τον Ολυμπιακό πουλήθηκε 6,5 εκατ. - Το φυσάνε και δεν κρυώνει...
| 2018-06-24 14:45:00

Απίστευτο - «Λίγος» για τον Ολυμπιακό πουλήθηκε 6,5 εκατ. - Το φυσάνε και δεν κρυώνει...

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο - «Λίγος» για τον Ολυμπιακό πουλήθηκε 6,5 εκατ. - Το φυσάνε και δεν κρυώνει...

Πριν από δύο χρόνια «έπαιξε» για αντι-Μαζουακού.

Μπορεί το Μουντιάλ να βρίσκεται σε εξέλιξη και όλοι οι φίλαθλοι παγκοσμίως να ασχολούνται με τα όσα γίνονται στα γήπεδα της Ρωσίας, ωστόσο οι ομάδες συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους και τις μεταγραφές ενόψει της επόμενης σεζόν.

Έτσι, λοιπόν, η Λάτσιο ανακοίνωσε την απόκτηση του Ριζάι Ντουρμίσι, ο οποίος από την Μπέτις μετακόμισε στην Ιταλία, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο τεσσάρων ετών, με οψιόν για ακόμα ένα έτος, ενώ οι «λατσιάλι» δαπάνησαν 6,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Ο 24χρονος Δανός, που καλύπτει τη θέση του αριστερού μπακ, έκανε το ντεμπούτο του το 2013 με την Μπρόντμπι, όπου παρέμεινε μέχρι το 2016, όταν και μεταγράφηκε στην ισπανική ομάδα, αντί 2 εκατ. ευρώ. Στις δύο σεζόν που αγωνίστηκε στο σύλλογο της Σεβίλλης, συμμετείχε σε 51 παιχνίδια, σημειώνοντας τρία γκολ. Ο Ντουρμίσι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Δανίας (22 συμμετοχές) και συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή του Αγκε Χαρέιντε για το Μουντιάλ της Ρωσίας, «κόπηκε » όμως από την τελική 23άδα.

Για ποιο λόγο όμως ασχολούμαστε τόσο με τον συγκεκριμένο παίκτη; Επειδή αν τα πράγματα εξελίσσονταν λίγο διαφορετικά πριν από δύο χρόνια, θα τον είχαμε δει στην Ελλάδα με την φανέλα του Ολυμπιακού!

Ο 24χρονος μπακ, πριν από δύο καλοκαίρια όταν ακόμη έπαιζε στην Μπρόντμπι, είχε βρεθεί πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών, καθώς τον είχαν τσεκάρει για αντι-Μαζουακού. Μάλιστα, είχαν γίνει και κάποιες συζητήσεις με τους Δανούς, οι οποίοι για να τον παραχωρήσουν αξίωναν περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ.

Τελικά, η περίπτωση του δεν προχώρησε, στον Ολυμπιακό θεώρησαν υπερβολικά τα χρήματα που ζητούσαν οι διοικούντες της Μπρόντμπι, ενώ από την αξιολόγηση που είχε γίνει στον Ντουρμίσι, κρίθηκε «λίγος» για να καλύψει το κενό του Γάλλου μπακ. Δύο χρόνια αργότερα ο Δανός μπακ πωλήθηκε περίπου με... έξι φορές περισσότερα χρήματα από αυτά που θα είχαν δώσει οι Ερυθρόλευκοι! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags