Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός για τον Έλληνα άσο που τινάζει την μπάνκα - Δεν έκατσε πέρσι και τα... γκρεμίζει όλα φέτος;
| 2018-06-24 15:50:00

Χαμός για τον Έλληνα άσο που τινάζει την μπάνκα - Δεν έκατσε πέρσι και τα... γκρεμίζει όλα φέτος;

Sportdog Team
Χαμός για τον Έλληνα άσο που τινάζει την μπάνκα - Δεν έκατσε πέρσι και τα... γκρεμίζει όλα φέτος;

Η αλήθεια για τη νέα βόμβα αλά Παπασταθόπουλου.

Για ένα ακόμα καλοκαίρι ο Κώστας Μανωλάς θα απασχολήσει τη... μισή Ευρώπη, με την Τσέλσι να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο.

Η αγγλική ομάδα φέρεται να είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα των 38 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρόμα για να αποκτήσει τον Έλληνα αμυντικό, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Προς το παρόν, δεν έχει παρθεί καμία απόφαση από την Τσέλσι για την περίπτωση του διεθνή στόπερ. Οι «μπλε» θα ασχοληθούν με τον Μανωλά, αφού ανακοινωθεί ο Μαουρίσιο Σάρι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Βέβαια, ακόμα και τότε, πρώτη επιλογή για την άμυνα των Λονδρέζων είναι ο πρώην παίκτης του Σάρι στη Νάπολι, ο Καλιντού Κουλιμπαλί, τον οποίο θέλει όλη η Ευρώπη, αφού πραγματοποίησε τρομερή σεζόν, ενώ έχει και κοινό ατζέντη με τον Ιταλό κόουτς, τον Φάλι Ραμαντάνι.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι και πέρυσι υπήρξε κουβέντα για τον Μανωλά στην Τσέλσι, αλλά τότε ήταν Νο3 στη λίστα του τότε τεχνικού, Αντόνιο Κόντε, καθώς στην κορυφή αυτής ήταν και πάλι ο Κουλιμπαλί και δεύτερος ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, που τελικά ήταν και αυτός που αποκτήθηκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags