Facebook Pixel Sportdog.gr | Κι άλλη βόμβα τέλειωσε ο Σαββίδης - Σκάει στη Θεσσαλονίκη ο παικταράς με τρελά χρήματα!
| 2018-06-24 22:20:00

Κι άλλη βόμβα τέλειωσε ο Σαββίδης - Σκάει στη Θεσσαλονίκη ο παικταράς με τρελά χρήματα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κι άλλη βόμβα τέλειωσε ο Σαββίδης - Σκάει στη Θεσσαλονίκη ο παικταράς με τρελά χρήματα!

Μεγάλη Δευτέρα στην Τούμπα. Ερχεται και κλείνει ο killer.

 

Με ταχύτατους ρυθμούς ξεκίνησε το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δουλεύουν καθημερινά στην Ολλανδία για να είναι πανέτοιμοι όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ενώ η διοίκηση και η οικογένεια Σαββίδη… τρέχουν για τις μεταγραφές.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, η εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει πολύ εντυπωσιακά για τον ΠΑΟΚ, καθώς αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, είναι πολύ πιθανό ίσως και την Δευτέρα να κλείσει μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή.

Αναφερόμαστε για την υπόθεση του Τεέμου Πούκι, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετικά καλό δρόμο και ουσιαστικά έχει τελειώσει, όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες το Sportdog.gr. Το μόνο που απομένει είναι διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, δεν αποκλείεται την Δευτέρα ο Πούκι να φτάσει στην Θεσσαλονίκη, στην οποία βρίσκεται ήδη ο Ισπανός μάνατζέρ του, ώστε να συζητήσει και να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της υπόθεσης. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο ατζέντης βρίσκεται στην Ελλάδα από την περασμένη Παρασκευή και δεν συζητάει μόνο για τον Πούκι, αλλά και για άλλες μεταγραφικής υποθέσεις στις οποίες έχει ανάμιξη.

Όσον αφορά τον Φινλανδό επιθετικό, ο Ιβάν Σαββίδης χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον φέρει στην Τούμπα, παρότι ήταν ελεύθερος. Ο Πούκι αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν στο 1.6 εκατ. ευρώ, ενώ για να ξεπεραστεί το «κόλλημα» με τους ατζέντηδές του, στο deal θα υπάρξει και deal υπογραφής που θα φτάσει στις 500.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags