Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι ματσάρα! Γκολ και θέαμα από Ιαπωνία και Σενεγάλη, μοιράστηκαν βαθμούς… και κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-24 19:54:00

Τι ματσάρα! Γκολ και θέαμα από Ιαπωνία και Σενεγάλη, μοιράστηκαν βαθμούς… και κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τι ματσάρα! Γκολ και θέαμα από Ιαπωνία και Σενεγάλη, μοιράστηκαν βαθμούς… και κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλοι 2-2 σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ιαπωνία και Σενεγάλη, καθώς στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των Ομίλων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με τέσσερα γκολ, πολλές φάσεις και εξαιρετικό ρυθμό.

Οι Σενεγάλοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, όμως οι Ιάπωνες απάντησαν ισάριθμες και έτσι πλέον οι δύο ομάδες έφτασαν πλέον τους 4 βαθμούς και μοιράζονται την κορυφή του όγδοου ομίλου, στον οποίο Κολομβία και Πολωνία έχουν από μηδέν βαθμούς, αλλά και ένα ματς λιγότερο.

Αποφασιστικά και πιο μελετημένη μπήκε στο παιχνίδι η Σενεγάλη που πίεσε τους Ιάπωνες και ευτύχησε να φτάσει νωρίς στο γκολ. Έγινε μια σέντρα από δεξιά, ο Χαραγκούτσι έκανε λάθος υπολογισμό και έστειλε την μπάλα πάνω στον Σαμπαλί. Αυτός έκανε το σουτ με το δεξί για να απομακρύνει ο Καβασίμα πάνω στα πόδια του Μανέ και να γίνει με αυτόν τον τρόπο το 0-1.

Η Ιαπωνία είχε σοβαρό πρόβλημα στην ανάπτυξη της, με την αφρικανική ομάδα να παίρνει όλες τις διεκδικούμενες μπαλιές και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εκδηλώνει συνεχώς επιθέσεις με προοπτική. Ωστόσο, κόντρα στην ροή του ματς, από μια βαθιά μπαλιά που έγινε προς τον Ναγκατόμο στο 34’ ήρθε η ισοφάριση για την Ιαπωνία. Ο άσος της Γαλατά πέρασε με σχετική ευκολία δύο παίκτες, η μπάλα έφτασε στον Ινούι που με ένα καλοζυγισμένο σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Εντιαγέ για το 1-1.

Η Σενεγάλη ήταν εκείνη που έχασε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, αφού στο 39’ ο Καβασίμα απέκρουσε το τετ-α-τετ με τον Νιάνγκ για να τελειώσει το πρώτο μέρος στο 1-1.

Στην επανάληψη οι Σενεγαλέζοι πήγαν να κάνουν μια ανάλογη είσοδο στο ματς με αυτή του πρώτου μέρους, όμως η κυριαρχία τους στο κέντρο άρχισε να χάνεται. Μετά από κάποιες βεβιασμένες προσπάθειες του Νιάνγκ να βάλει γκολ με σουτ εκτός περιοχής, ήταν οι Ιάπωνες αυτοί που έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Πρώτα ο Οσάκο μετά από γύρισμα του Σιμπασάκι, δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα μπροστά στην εστία.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Οσάκο πάτησε στον Ινούι αυτός σούταρε με το δεξί και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Κι αφού δεν μπόρεσε η Ιαπωνία να πάρει προβάδισμα, ένας ωραίος συνδυασμός του Μανέ, με τον Σαμπαλί και η σέντρα του τελευταίου έφεραν τον Βαγκέ σε θέση βολής για να κάνει με δεξί σουτ το 2-1 για τη Σενεγάλη. Η Ιαπωνία ωστόσο απάντησε επτά λεπτά αργότερα με τον Χόντα, που σκόραρε μετά από ασίστ του Ινούι, αφού μια λάθος συνεννόηση των Εντιαγέ και Κουλιμπαλί, έδωσε την ευκαιρία στον έμπειρο Ιάπωνα, να ισοφαρίσει.

Μέχρι το τέλος δεν υπήρξε κάποια άλλη σημαντική στιγμή και έτσι οι δύο αντίπαλοι πήραν από έναν πόντο και έχουν από τέσσερις στον 8ο όμιλο.

Οι συνθέσεις:

Ιαπωνία: Καβασίμα, Σότζι, Ναγκατόμο, Σακάι, Γιοσίντα, Σιμπασάκι, Χαραγκούτσι (75’ Οκαζάκι), Καγκάβα (72’ Χόντα), Ινούι (87’ Ουσάμι), Χασέμπε, Οσάκο

Σενεγάλη: Κ. Ενταγιέ, Κουλιμπαλί, Σαμπαλί, Βαγκέ, Γκουέγε, Σανέ, Αλφρεντ Ενταγιέ (66’ Κουγιατέ), Παπέ Αλιουνέ Ενταγιέ (81’ Εντόι), Μανέ, Σαρ, Νιάνγκ (86’ Ντιουφ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags