Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιμένει για το «μπαμ» από ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος - Ποιος θα είναι το... κερασάκι στην τούρτα!
| 2018-06-25 08:18:00

Επιμένει για το «μπαμ» από ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος - Ποιος θα είναι το... κερασάκι στην τούρτα!

Sportdog Team
Επιμένει για το «μπαμ» από ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος - Ποιος θα είναι το... κερασάκι στην τούρτα!

Αυτά είναι τα ονόματα που γράφτηκαν.

 

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις ανανεώσεις, με τον Χαβιέρ Ούμπιδες να παραμένει στο Περιστέρι, αλλά και να επεκτείνεται ο δανεισμός των Δημήτρη Γιαννούλη και Μπρούνο. Επιπλέον, αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό ο στόπερ Σπύρος Ρισβάνης, ο αμυντικός χαφ Ηρακλής Γαρουφαλιάς ως ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο φορ Αρμίν Μούγιακιτς, ως ελεύθερος από τη Ραπίντ Βιέννης.

Παράλληλα, ο Ατρόμητος περιμένει και επιμένει για τον Δημήτρη Χατζιησαΐα. Η ομάδα του Περιστερίου έχει πολύ καλές πιθανότητες να τον διατηρήσει στο δυναμικό, καθώς και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το θέλει, αν δεν βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Η υπόθεση του θα ξεκαθαρίσει άμεσα, όπως και αυτή του πρώτου στόχου για την επίθεση, που είναι ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο 23χρονος φορ δεν χωρά στον ΠΑΟΚ, ο οποίος κλείνει και άλλον παίκτη στη θέση του και αυτή η εξέλιξη τον στέλνει στην αγκαλιά των Περιστεριωτών. Ο ίδιος «ψήνεται» για το «αστέρι» από την στιγμή που η προοπτική του εξωτερικού έχει απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με το atromitistas.gr, η διοίκηση θα κινηθεί για την απόκτηση και ενός winger και ήδη o Γιάννης Αγγελόπουλος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, αφού έχει καταλήξει στους υποψηφίους, με την συγκατάθεση φυσικά του Νταμίρ Κάναντι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο Γιώργος Σπανός θα…. βάλει ένα μεταγραφικό κερασάκι στην τούρτα, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει ποια θέση θα αφορά. Ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου συνηθίζει να κάνει ένα μπαμ, όπως για παράδειγμα ήταν πέρυσι η περίπτωση του Ουάρντα ή πρόπερσι του Τόνσο.

Στην πρεμιέρα θα δώσουν το παρών ο Χρήστος Θεοδωράκης, που είχε παραχωρηθεί στην Καλλιθέα, αλλά και ο Θωμάς Βασιλείου, που είχε δοθεί στην Ολίμπια Πράγας (Β’ Τσεχίας), όπου πέτυχε 2 γκολ σε 10 ματς το τελευταίο εξάμηνο.

Στην προετοιμασία θα μετέχουν κανονικά και οι Γιώργος Νταβιώτης, Αντι Ιμερι, οι οποίοι είχαν προωθηθεί μεσούσης της σεζόν στην πρώτη ομάδα, κατόπιν απόφασης του Αυστριακού προπονητή και λογικά θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια στο επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags