Facebook Pixel Sportdog.gr | Διάψευση απο Μαστσεράνο για... ανταρσία - Έκπληξη στην συνέντευξη Τύπου της Αργεντινής!
| 2018-06-25 11:50:00

Διάψευση απο Μαστσεράνο για... ανταρσία - Έκπληξη στην συνέντευξη Τύπου της Αργεντινής!

Sportdog Team
Διάψευση απο Μαστσεράνο για... ανταρσία - Έκπληξη στην συνέντευξη Τύπου της Αργεντινής!

Διαβάστε τι συνέβη.

Μια έκπληξη περίμενε όσους βρίσκονταν στην αίθουσα Τύπου για την συνέντευξη εν όψει του σπουδαίου ματς ανάμεσα στη Νιγηρία και την Αργεντινή, που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Οι Χαβιέρ Μαστσεράνο και Λούκας Μπίλια συνοδεύονταν από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Κλαούντιο Τάπια, σε μια προσπάθεια να περαστεί ένα μήνυμα ενότητας πριν το μεγάλο παιχνίδι με τους Αφρικανούς.

Από την μεριά του ο Μαστσεράνο διέψευσε τα όσα ακούστηκαν πως οι παίκτες θα βγάλουν 11άδα και όχι ο Χόρχε Σαμπάολι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι περίπλοκη, οφείλουμε να ενωθούμε, να εκφράσουμε τις απόψεις μας, να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε η ομάδα να προετοιμαστεί για το παιχνίδι υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Είναι σαφές ότι περισσότερα από ένα πράγματα έχουν πάει στραβά, δεν θα πούμε ψέματα».

Ο Κλαούντιο Τάπια από την πλευρά του απευθύνθηκε πρώτα στους φιλάθλους «τους μόνους που δεν έχουν κακές προθέσεις», καλώντας τους «... να στηρίξουν την ομάδα, το τεχνικό επιτελείο και να ονειρεύονται, γιατί την Τρίτη θα προκριθούμε». Επίσης, άφησε αιχμές για κάποιους που «... θέλουν να αμαυρώσουν την εικόνα της εθνικής», ενώ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τη συνάντηση του με τον Σαμπάολι, χθες το βράδυ, όπου οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Αργεντινού ομοσπονδιακού στον πάγκο για τη συνέχεια του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags