Facebook Pixel «Μπαμ» από Μελισσανίδη - Τα φέρνει όλα τούμπα τελευταία ώρα με τον Παναθηναϊκό;
| 2018-06-25 12:10:00

«Μπαμ» από Τίγρη - Τα φέρνει όλα τούμπα τελευταία ώρα με τον Παναθηναϊκό και τη Superleague;

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Μπαμ» από Τίγρη - Τα φέρνει όλα τούμπα τελευταία ώρα με τον Παναθηναϊκό και τη Superleague;

Aπίθανα σενάρια και εξελίξεις να τρίβετε τα μάτια σας!

Μία εντυπωσιακή συμφωνία φαίνεται πως έχει στα σκαριά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΟΠΑΠ για μια πολύ σημαντική χορηγία.
 
Όπως λέγεται, στο Τριφύλλι συζητούν για διαφήμιση στη φανέλα σε βάθος τριετίας έναντι του ποσού των 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Προς το παρόν δε φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία, καθώς παρατηρείται σε πρώτη φάση διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, ως προς τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, ωστόσο μόνο και μόνο η συγκεκριμένη επαφή και η προοπτική μιας τέτοιας συνεργασίας προκαλεί αν μη τι άλλο μεγάλη έκπληξη.
 
Ως γνωστόν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι εκ των βασικών μετόχων του ΟΠΑΠ, οπότε στην ουσία παίζει κι εκείνος το ρόλο του για μια τόσο ισχυρή χορηγία στον Παναθηναϊκό των χιλίων οικονομικών προβλημάτων και, μάλιστα, σε μια εποχή οι σχέσεις της ΑΕΚ με τους «πράσινους» δε μοιάζουν και οι καλύτερες δυνατές.
 
Την ίδια στιγμή που, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να ψηφίσει «λευκό» στις σημερινές εκλογές της Superleague, κάτι που στην ουσία λειτουργεί αρνητικά για τον εκπρόσωπο που ενδέχεται να κατεβάσει το «μπλογκ» της Ένωσης και στην ουσία δίνει τη δυνατότητα στον έτερο υποψήφιο, Βαγγέλη Μπαταγιάννη, ο οποίος ανήκει στο «μπλοκ» του Ολυμπιακού και στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ, να κερδίσει τη «μάχη».
 
Παρόλα αυτά, ο Τίγρης δείχνει ότι δε συγχέει το ποδόσφαιρο και τις όποιες «κόντρες» προκύπτουν μέσα απ’ αυτό, με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, καθώς σε αυτό το ενδεχόμενο πολύ δύσκολα θα προχωρούσε μια τόσο μεγάλη χορηγία του ΟΠΑΠ για τον Παναθηναϊκό, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Superleague. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags