Facebook Pixel «Τσουνάμι» από τον νέο πρόεδρο της Super League - Σε ποιον κάνει «ντου»
| 2018-06-25 15:55:00

«Τσουνάμι» από τον νέο πρόεδρο της Super League - Σε ποιον κάνει «ντου», έρχονται τα πάνω-κάτω

του Παναγιώτη Νικολάου
«Τσουνάμι» από τον νέο πρόεδρο της Super League - Σε ποιον κάνει «ντου», έρχονται τα πάνω-κάτω

Εξελίξεις-φωτιά μετά τις εκλογές. Θα γίνει το «έλα να δεις»!

Ανατρέπονται τα δεδομένα και οι συσχετισμοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την αλλαγή στην προεδρία της Super League.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης θα αναλάβει τα ηνία της διοργανώτριας αρχής, καθώς δεν υπήρξε έτερος υποψήφιος, από τη στιγμή που η ΑΕΚ αποφάσισε να μην κατεβάσει «ανταγωνιστή» στην υποψηφιότητα του «μπλοκ» του Ολυμπιακού, αντιλαμβανόμενη ότι δεν είχε τύχη να κερδίσει, μετά την απόφαση του Παναθηναϊκού να ψηφίσει «λευκό». Μία εξέλιξη, βεβαίως, που είχαμε επισημάνει αρκετές ώρες πριν τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Super League.

Όπως είναι γνωστό, ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, φαίνεται πως έχει τη στήριξη του ΠΑΟΚ, αν και ο Δικέφαλος του Βορρά ψήφισε «παρών», ενώ οκτώ ομάδες (εκτός από τους Πειραιώτες) τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ της πρότασης του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βρέθηκε στη σημερινή διαδικασία. Πρόκειται για τους Ατρόμητο, Λεβαδειακό, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία και ΑΕΛ.

Πλέον, αναμένεται να δούμε πώς θα διαφοροποιηθεί η κατάσταση στη Super League, καθώς το «μπλογκ» της ΑΕΚ ηττήθηκε κι αυτό φάνηκε από τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν σήμερα το πρωί να μην κατεβάσουν την υποψηφιότητα του Πέτρου Καϊμακάμη.

Το μόνο σίγουρο στην παρούσα φάση είναι ότι, πλέον, η πλειοψηφία της Super League, η οποία θα εκφράζεται από τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη δεν είναι σύμφωνη με την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, όπως την έχει σχεδιάσει ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει καταθέσει ένα πλάνο που προβλέπει ριζικές αλλαγές τόσο στην πρώτη κατηγορία, όσο και στις υπόλοιπες, ωστόσο αυτό δε βρίσκει σύμφωνο τον νέο πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής και όσους εκπροσωπεί.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε πρωινό ρεπορτάζ, οι «νικητές» των εκλογών αναμένεται να αντιτεθούν στο σχέδιο που Γιώργου Βασιλειάδη και προμηνύεται έντονο παρασκήνιο για το πώς θα μπει «φρένο» στις βλέψεις του υφυπουργού.

Οι εξελίξεις, όπως γίνεται αντιληπτό, αναμένεται να είναι ραγδαίες και «καυτές», ενώ τα μέτωπα είναι πολλά, καθώς την ίδια στιγμή οι τηλεοπτικά «άστεγες» ομάδες (Παναθηναϊκός, ΑτρόμητοςΆρης, Λαμία, Παναιτωλικός και Απόλλων) απειλούν, όπως αποκάλυψε ο Θοδωρής Καρυπίδης, να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν δε βρεθεί λύση με τα δικά τους συμβόλαια. Ο κακός χαμός, δηλαδή…

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags