25/06/18 - 16:41

Μπαταγιάννης: «Δεν πρόκειται να παίξω τον ρόλο του παράγοντα» - Οι πρώτες του κινήσεις στη Λίγκα

Ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ... έβαλε τα όριά του.

Sportdog Team
Μπαταγιάννης: «Δεν πρόκειται να παίξω τον ρόλο του παράγοντα» - Οι πρώτες του κινήσεις στη Λίγκα
604views 0shares

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο οποίος ανέφερε ότι δεν πρόκειται να παίξει τον ρόλο του παράγοντα.

Η δήλωση του κ. Μπαταγιάννη μετά την εκλογή του: «Καλησπέρα σας. Πιστεύω θα έχουμε μια καλή και έντιμη συνεργασία. Πριν από λίγη ώρα εκλέχθηκα πρόεδρος της Super League και αναλαμβάνω σε μια δύσκολη περίοδο, όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και γενικά. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν τάχιστα. Επτά ομάδες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και πρέπει να βρούμε άμεσα λύσεις, εφόσον θέλουμε ένα πρωτάθλημα που θα διεξάγεται επί ίσοις όροις.

Υπάρχει επίσης μια αναδιάρθρωση που συζητείται και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Πρέπει να είμαστε γεροί και απαιτείται η μέγιστη συναίνεση για να λύσουμε τα προβλήματα. Δεν σημαίνει επειδή είμαι πρόεδρος της Super League ότι θα πρέπει να επιβάλλω και τη θέση μου. Πρέπει να συγκεράσουμε τις απόψεις μας και να τις εκπροσωπώ.

Ίσως σήμερα να εκπληρώνεται ένα όνειρό μου, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να παίξω τον ρόλο του παράγοντα. Εκεί που θα έχουμε διαφωνία, θα πηγαίνουμε πάντα by the book. Την Τετάρτη στις 18:00 θα έχουμε ραντεβού με τον Υπουργό και όχι μόνο μερικές ομάδες, αλλά όλες. Την Παρασκευή πιθανότατα θα έχουμε Διοικητικό Συμβούλιο. Δεν θέλω να κάνω τίποτα χωρίς να έχω τη σύμφωνη γνώμη του συνεταιρισμού. Αυτή είναι η αρχή μου».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ