Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ξέσπασμα» Δώνη για τα τρελά σενάρια - Ποιος τα «άκουσε» - Τόσα σπρώχνει ο Ταϊλανδός!
| 2018-06-25 22:40:00

«Ξέσπασμα» Δώνη για τα τρελά σενάρια - Ποιος τα «άκουσε» - Τόσα σπρώχνει ο Ταϊλανδός!

του Νίκου Στεργίου
«Ξέσπασμα» Δώνη για τα τρελά σενάρια - Ποιος τα «άκουσε» - Τόσα σπρώχνει ο Ταϊλανδός!

Τι του είπε ο Παϊρόζ και ήρθε στα… ίσια του ο τεχνικός του ΠΑΟ.

Μπορεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ να μην έχει ολοκληρωθεί και όλοι να περιμένουν την άφιξη του Ταϊλανδού στην Ελλάδα και τις τελικές συζητήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο, ωστόσο ήδη ξεκίνησαν και τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

Τελευταίο και ίσως πιο δυνατό, κυρίως λόγω του ονόματος του παίκτη, ήταν αυτό με τον Λέο Μπονατίνι της Αλ Χιλάλ, για τον οποίο μοιάζει απίθανο να υπάρξει όντως κάτι ουσιαστικό όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr, καθώς πρόκειται για εξαιρετικά ακριβή περίπτωση. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου φορ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και η ομάδα του θα ήθελε να τον πουλήσει και όχι να τον δανείσει, αφού μπορεί να τον χάσει ως ελεύθερο.

Ξεκάθαρος, όσον αφορά και τις πιθανότητες που έχει ο Παναθηναϊκός στην συγκεκριμένη υπόθεση, ήταν και ο Γιώργος Δώνης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, συζητώντας με συνεργάτες του τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα σενάρια.

Ούτε ρώτησε, ούτε ψάχτηκε, ούτε… ενόχλησε τους διοικούντες της Αλ Χιλάλ, με τους οποίους άλλωστε δεν «χώρισε» και με τον καλύτερο τρόπο. Ο Δώνης γνωρίζει πως δεν έχει ελπίδες να φέρει τον Μπονατίνι στον Παναθηναϊκό και για αυτό δεν θέλει να εμπλακεί σε μία τέτοια υπόθεση, που είναι εξαρχής χαμένος.

Βέβαια, ο Έλληνας κόουτς, σε συνεργασία πάντα με τον Νίκο Νταμπίζα, ασχολείται ήδη με τη μεταγραφή του επιθετικού, η οποία μάλλον θα είναι και η πιο ηχηρή το φετινό καλοκαίρι για το Τριφύλλι. Μάλιστα, το ρεπορτάζ του Sportdog.gr αναφέρει πως για αυτή τη μεταγραφή θα γίνει… υπέρβαση, καθώς αυτή είναι και η δέσμευση από την πλευρά του Πιεμπονγκσάντ.

Ο Δώνης στις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Ταϊλανδό, έχει θίξει και το θέμα των μεταγραφών και ελπίζει πως για την θέση του επιθετικού, θα έχει μπάτζετ που θα ξεπερνάει τις 500.000 – 600.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags