Facebook Pixel Τρελά πάρε-δώσε στον Ολυμπιακό - Τι παίρνει ο Κούγιας, τι παίζει με Σπανό
| 2018-06-26 11:30:00

Τρελά πάρε-δώσε στο λιμάνι - Τι παίρνει ο Κούγιας, τι παίζει με Σπανό - Ο Σιώπης και ο... ΠΑΟΚ

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελά πάρε-δώσε στο λιμάνι - Τι παίρνει ο Κούγιας, τι παίζει με Σπανό - Ο Σιώπης και ο... ΠΑΟΚ

Τι φοβερό συμβαίνει ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Λάρισα και Ατρόμητο;

«Κλεισμένη» θεωρείται από τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Γιάννη Μασούρα. Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα τόσο με την ΑΕΛ, όσο και με τον παίκτη, και το μόνο απομένει για να κλείσει και τυπικά το deal είναι να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες ποιοι παίκτες θα πάνε δανεικοί από τον Πειραιά στη Λάρισα.
 
Όπως λέγεται, ο Αλέξης Κούγιας έχει ζητήσει τους Γιώργο Μανθάτη, Νίκο Βέργο και Τάσο Καραμάνο, ωστόσο από το λιμάνι δεν έχουν ενημερώσει προς το παρόν τους τρεις παίκτες, οι οποίοι, μάλιστα, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα δεχθούν να συνεχίσουν την καριέρα στους «βυσσινί».
 
Πάντως, ο ένας από τους δύο παίκτες που θα πάρει ο Αλέξης Κούγιας αναμένεται να είναι για το δεξί άκρο της άμυνας. Είτε ο Βραζιλιάνος Ιγκόρ Σίλβα, ο οποίος δεν υπολογίζεται, είτε ο νεαρός Μανώλης Σάλιακας.

Όσον για τον δεύτερο δανεικό, αναμένεται να συνεχιστούν οι συζητήσεις και δεν αποκλείεται αν δε συμφωνήσουν οι δύο ομάδες, να μη γίνει άλλο πάρε-δώσε, παρότι οι Πειραιώτες διαθέτουν αρκετούς παίκτες που δεν υπολογίζουν.  
 
Τι θα συμβεί με Σιώπη;
 
Σχετικά με το σενάριο που θέλει τον Ατρόμητο να έχει ζητήσει τον Μανώλη Σιώπη από τον Ολυμπιακό, δε δείχνει να έχει βάση. Από τη μία, οι Περιστεριώτες δεν ψάχνουν για ενίσχυση στα χαφ, όπου διαθέτουν 3-4 παίκτες στη θέση του άσου του Ολυμπιακού, και από την άλλη, το αφεντικό της ομάδας «ψάχνεται» κυρίως να πάρει παίκτες από τον ΠΑΟΚ, όπως έκανε και πέρυσι. 
 
Εξάλλου, πολύ δύσκολα οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν «συγχωροχάρτι» τόσο γρήγορα στον παίκτη και θα τον αφήσουν να πάει σε άλλη ομάδα. Μπορεί ο νεαρός άσος να απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης και οι εξηγήσεις του να έπεισαν κάποιους από τους παράγοντες του συλλόγου, ωστόσο προς το παρόν υπάρχει απόφαση να... τιμωρηθεί και να παραμείνει ανενεργός στο ρόστερ της ομάδας. Δεν αποκλείεται, πάντως, στην πορεία να αλλάξουν τα δεδομένα και όντως ο Μανώλης Σιώπης να παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags