Facebook Pixel Χοντρό πρόβλημα στην ΑΕΚ- «Τρέχει» ο Μελισσανίδης, «τρέμει» ο Ουζουνίδης
| 2018-06-26 12:25:00

Χοντρό πρόβλημα στην ΑΕΚ και ανατροπές παντού - «Τρέχει» ο Τίγρης, «τρέμει» ο Ουζουνίδης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χοντρό πρόβλημα στην ΑΕΚ και ανατροπές παντού - «Τρέχει» ο Τίγρης, «τρέμει» ο Ουζουνίδης!

Στα «κάγκελα» στην Ένωση, τι συνέβη που κανείς δεν περίμενε;

Ένα νέο όνομα για τη θέση του εξτρέμ στην ΑΕΚ έφερε σήμερα στο προσκήνιο η εφημερίδα «Sportime», αυτό του Ουσάμα Τανάνε της Σεντ Ετιέν
 
Ο Μαροκινός άσος ανήκει στη γαλλική ομάδα, που τον απέκτησε έναντι 2,5 εκατ. ευρώ από τη Χέρακλες και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λας Πάλμας, ενώ στη συνέχεια έπαιξε και λίγα ματς με τους «στεφανουά» στη Γαλλία. 
 
Ο Ουσάμα Τανάνε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τη Σεντ Ετιέν και η τιμή του είναι αρκετά «τσιμπημένη» (1,5 εκατ. ευρώ στο transfermarkt), επομένως πολύ δύσκολα μπορεί να απασχολήσει σοβαρά την Ένωση, αν και θα μπορούσε κανείς να συζητήσει και την περίπτωση του δανεισμού του.
 
Πάντως, η συγκεκριμένη περίπτωση, όπως και άλλες που έχουν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα, θεωρείται ένας ακόμα… απίθανος στόχος για την ΑΕΚ, υπό την έννοια ότι είναι δύσκολη επιλογή, ενώ ταυτόχρονα πρόκειται για ένα όνομα που δεν κάνει «γκελ» στον κόσμο.
 
Παράλληλα, διαπιστώνεται ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν εντοπίσει ακόμα τον παίκτη που θα ενθουσιάσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη και θα «φτιάξει» τους οπαδούς. Οι λύσεις που πέφτουν στο τραπέζι δεν είναι από το... πάνω ράφι, κάτι που δείχνει ότι ακόμα χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί η ιδανική περίπτωση, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση πιέζει τόσο η διοίκηση, όσο και το προπονητικό τιμ.

Όπως γίνεται, άλλωστε, αντιληπτό, δεν ισχύει ό,τι «έβγαινε» προς τα έξω όλο το προηγούμενο διάστημα, δηλαδή πως οι συζητήσεις για την απόκτηση ακραίου κυνηγού είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Την ίδια στιγμή που και η απόκτηση στόπερ έχει μείνει πίσω, παρά την αρχική διάθεση να κλείσει γρήγορα ο αντικαταστάτης του Όγκνιεν Βράνιες. Στην ΑΕΚ όντως έκαναν άμεσα τις κινήσεις τους, ωστόσο οι παίκτες που «χτύπησαν» ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να έρθουν στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα το ψάξιμο να έχει αρχίσει σε αυτή τη φάση από την αρχή.  
 
Πάντως, από την άλλη, όπως έγινε γνωστό από νωρίς το πρωί, σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η μεταγραφή του Εζέκιελ Πόνσε και δύσκολα μπορεί να χαλάσει κάτι στην περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού, αν και από την ΑΕΚ αρκετοί κρατούν τις επιφυλάξεις τους μέχρι και την τελευταία ώρα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags