Facebook Pixel Sportdog.gr | Υπέρβαση με διεθνή φορ προσπαθεί ο Κούγιας στην ΑΕΛ!
| 2018-06-26 13:42:00

Υπέρβαση με διεθνή φορ προσπαθεί ο Κούγιας στην ΑΕΛ!

Sportdog Team
Υπέρβαση με διεθνή φορ προσπαθεί ο Κούγιας στην ΑΕΛ!

Αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο των "βυσσινί".

 

Τα ρέστα τους για την απόκτηση ενός ποιοτικού σέντερ φορ που θα κάνει την διαφορά, δείχνουν αποφασισμένοι να παίξουν στην ΑΕΛ. Και τα μεταγραφικά…δίχτυα των Θεσσαλών στην προκειμένη περίπτωση, φτάνουν μέχρι την Ουκρανία!  Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής αποτελεί προτεραιότητα για τους «βυσσινί».

Γι΄αυτό άλλωστε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας, δείχνει έτοιμος να κάνει την υπέρβαση στο οικονομικό κομμάτι και να φέρει στης Λαρίσης το ποτάμι που το λένε Πηνειό, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας.

Ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν στην ΑΕΛ κι αρέσει πολύ περίπτωσή του είναι ο Ολεξάντρ Γκλάντκι.

Ο Ουκρανός φορ έμεινε ελεύθερος από την Τσερνομόρετς (9 συμμ. – 2 γκολ) στην οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν και ενώ στο πρώτο εξάμηνο έπαιξε στην Καρπάτι (9 συμμ. – 1 γκολ).

Πραγματοποιώντας focus στο βιογραφικό του, διαπιστώνει κανείς πως ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει γράψει 118 συμμετοχές, 42 γκολ στο κοντέρ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ είναι και 11 φορές διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας. Κι αυτά τα νούμερα στη Σαχτάρ και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ασφαλώς και…κάτι λένε για τα «κυβικά» του.

Ο Γκλάντκι έχει περάσει επίσης και από την Ντιναμό Κιέβου, ενώ έχει 31 συμμετοχές και 9 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (Τσάμπιονς Λιγκ).

Εσχάτως κυκλοφορεί ελεύθερος και μία από τις ομάδες που εξετάζουν την προοπτική της συνεργασίας τους είναι και η ΑΕΛ. Φυσικά ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» γνωρίζει πως ο εν λόγω παίκτης ξεφεύγει (όχι πάντως σε μεγάλο βαθμό) στο οικονομικό, από τα χρήματα που μπορεί να διαθέσουν στη Λάρισα για την απόκτηση ενός φορ πρώτης γραμμής.

Ωστόσο με καλή διάθεση και καλά παζάρια, μπορεί να γίνει η δουλειά.   

Πηγή: marca-sl.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags