Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεφυλλίζοντας τα Μουντιάλ - Το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα από βιβλία
| 2018-06-26 23:09:00

Ξεφυλλίζοντας τα Μουντιάλ - Το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα από βιβλία

Sportdog Team
Ξεφυλλίζοντας τα Μουντιάλ - Το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα από βιβλία

Αυτά πρέπει οπωσδήποτε να τα διαβάσετε.

Καθώς βρισκόμαστε στα μέσα του πιο σημαντικού ποδοσφαιρικού γεγονότος της χρονιάς, τα βιβλία γύρω από το παγκόσμιο κύπελλο δε θα μπορούσαν να λείπουν από την μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού.

Για αυτόν τον λόγο, προτείνουμε βιβλία για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και το Μουντιάλ.

1) ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στο βιβλίο αυτό, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος που τρεις δεκαετίες τώρα έχει ταξιδέψει στις τέσσερις γωνίες του πλανήτη καλύπτοντας τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γεγονότα, μας ταξιδεύει νοερά μέσα στο χρόνο και παρακολουθούμε σαν παραμύθι μία σειρά στιγμών του Μουντιάλ όπου μία λεπτή διαχωριστική γραμμή κρίνει νικητές και ηττημένους.

2) ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το «Μυθιστόρημα του Μουντιάλ» είναι ένα ταξίδι στο χωροχρόνο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που καθηλώνει δισεκατομμύρια ανθρώπους ανά την υφήλιο. Ένα ταξίδι με πάνω από 200 σταθμούς, σε γεγονότα και πρόσωπα αληθινά πέρα για πέρα, άλλα περισσότερο γνωστά, άλλα λιγότερο κι άλλα καθόλου, ακόμα και σ’ όσους παρακολουθούν στενά την ιστορία του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού θεσμού.

3) ΜΥΘΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ

Στο παρόν βιβλίο «παρελαύνουν» δέκα σημαντικές μορφές της Ιστορίας των Μουντιάλ. Της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον κόσμο. Και «παρελαύνουν» σε ζευγάρια: οι επιλεγμένοι παίκτες, ανά δύο κάθε φορά, παραλληλίζονται ως προς τις μουντιαλικές τους «περιπέτειες».

4) Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στο βιβλίο αυτό μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία όλων των προηγούμενων Παγκοσμίων Κυπέλλων με έναν αληθινά μοναδικά τρόπο: Μέσα από τα γεγονότα στα γήπεδα όπου διεξαγόταν από το 1930 μέχρι και το 2006 η διοργάνωση, παρουσιάζεται η σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας.

5) ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 1930-2010

Από το δειλό ξεκίνημα του 1930 μέχρι το παγκόσμιο υπερθέαμα του 21ου αιώνα, όλα τα σημαντικά γεγονότα των Μουντιάλ συμπεριλαμβάνονται σε ένα άλμπουμ που θα διεγείρει τη φαντασία όλων των φίλων του ποδοσφαίρου.

6) ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ

Στο βιβλίο του Κόλεμαν Μάικλ, με τις 300 εξωφρενικές ερωτήσεις για το Μουντιάλ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Ανακαλύψτε κατά πόσο οι γνώσεις σας είναι παγκόσμιας κλάσης ή απλώς αξιοθρήνητες, και αξιοποιήστε τα στοιχεία που έχετε ανακαλύψει για να φλομώσετε τους φίλους σας με γουστόζικες ερωτήσεις.

7) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

Συνδυάζοντας το πάθος του για το ποδόσφαιρο με το επάγγελμα του διεθνολόγου, ο Μπονιφάς μας παρουσιάζει μια εξαιρετική μελέτη για την αυτοκρατορία του ποδοσφαίρου που δε γνωρίζει ούτε σύνορα ούτε όρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags