Facebook Pixel Sportdog.gr | Φουλ τακτική στον Ολυμπιακό - Οι πρώτες φωνές του Μαρτίνς και τι δουλεύει στην άμυνα
| 2018-06-26 17:32:00

Φουλ τακτική στον Ολυμπιακό - Οι πρώτες φωνές του Μαρτίνς και τι δουλεύει στην άμυνα

Sportdog Team
Φουλ τακτική στον Ολυμπιακό - Οι πρώτες φωνές του Μαρτίνς και τι δουλεύει στην άμυνα

Δίχως καθυστερήσεις ο Πέδρο Μαρτίνς άρχισε να δουλεύει επάνω στην τακτική με τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Μετά την πρώτη, «αναγνωριστική» προπόνηση, η οποία διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν, το πρωί της Τρίτης κιόλας, να μπαίνουν στα... βαθιά. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο γήπεδο του Ζέεφελντ, όπου δούλεψαν πάρα πολύ με την μπάλα στα πόδια, επάνω σε θέματα επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Η προσαρμογή της άμυνας, ως σύνολο, προς την κατεύθυνση στην οποία κινείται η μπάλα, αλλά και το κλείσιμο των χώρων για τον αντίπαλο, ήταν μερικά από τα βασικά σημεία του πρώτου κομματιού της πρωινής προπόνησης. Ακολούθησε ένα σημαντικό κομμάτι αφιερωμένο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την αμυντική αντίδραση επάνω στις επιθέσεις αυτές, με τους παίκτες χωρισμένους σε δύο ομάδες. Σε αυτή την άσκηση συμμετείχαν κανονικά και οι τερματοφύλακες.

Το -βασικό- πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα μεγάλης διάρκειας στο μήκος και πλάτος του γηπέδου. Σημειώθηκαν γκολ, ωραίες ενέργειες, επιθετικές και αμυντικές, σε επίπεδο ατομικό και ομαδικό και ο κ. Μαρτίνς διέκοπτε την προπόνηση κάθε φορά που ήθελε να δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινούνται οι παίκτες. Η πρωινή προπόνηση, η οποία διήρκεσε κάτι λιγότερο από δύο ώρες και ακολούθησε το πρωινό meeting, έφτασε στο τέλος της με τρέξιμο σε όλο το γήπεδο, για τους παίκτες του Θρύλου.

Ξεχωριστό πρόγραμμα, όταν δεν συμμετείχαν στις κοινές ασκήσεις (δίτερμα, αμυντική λειτουργία κλπ.) έκαναν οι τερματοφύλακες, οι οποίοι δούλεψαν με μπάλα και βάρη, την αντίδραση στις ενέργειες του αντιπάλου, αλλά και με τα πόδια. Εκρηκτικότητα, δύναμη και ρεφλέξ μπήκαν σε πρώτο πλάνο και υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Αγριογιάννη, οι τέσσερις τερματοφύλακες (Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Σκαφίδας, Καράδαης) τα έδωσαν όλα για δύο ώρες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags