Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φήμες για Τοροσίδη, Κιβρακίδη και Μιχάι - Γιατί καθυστερεί του Σεμπά
| 2018-06-26 22:55:00

Κι άλλο χτύπημα Ολυμπιακού μετά τον Μασούρα - Παίρνει αστέρι στη θέση του, κάνει «μπαμ»

του Παναγιώτη Νικολάου
Κι άλλο χτύπημα Ολυμπιακού μετά τον Μασούρα - Παίρνει αστέρι στη θέση του, κάνει «μπαμ»

Ονόματα γι' αυτούς που πιάνουν λιμάνι μόνο στο Sportdog.

Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» τον Γιάννη Μασούρα από την ΑΕΛ, προχωρώντας έτσι σε μια σημαντική επένδυση για το παρόν και το μέλλον με τον ταλαντούχο δεξιό μπακ.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι ενδέχεται να μην μείνουν μόνο στον Μασούρα, αλλά να επιδιώξουν την απόκτηση και άλλου δεξιού οπισθοφύλακα, αφού θεωρείται πολύ πιθανό να αποχωρήσει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Λιμάνι εξετάζουν το ενδεχόμενο ο αντι-Ομάρ να είναι και αυτός Έλληνας, αφού ούτως ή άλλως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προαναγγείλει την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ της ομάδας.

Οι φήμες που κυκλοφορούν για τον Ολυμπιακό είναι αρκετές, με τους Βασίλη Τοροσίδη και Κυριάκο Κιβρακίδη να «παίζουν» για τους Πειραιώτες, αφού αποτελούν δύο από τις καλύτερες περιπτώσεις Ελλήνων δεξιών μπακ. Για τον πρώτο ακούγεται εδώ και καιρό ότι «τσεκάρεται» από τους Ερυθρόλευκους για ενδεχόμενη επιστροφή του στη χώρα μας, ενώ για τον δεύτερο φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ, όμως όσο το θέμα παραμένει «παγωμένο» όλα είναι πιθανά.

Παράλληλα, εξακολουθεί να κυκλοφορεί η φημολογία ότι ο Ολυμπιακός ενδέχεται να αποκτήσει και στόπερ από το ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Ενέα Μιχάι να βρίσκεται στα υπ’ όψιν.

Γιατί καθυστερεί του Σεμπά;

Κατά τα άλλα, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν άμεσα και στο θέμα των πωλήσεων, με τον Σεμπά να είναι ένας από τους παίκτες που οι Πειραιώτες προτίθενται να παραχωρήσουν, αφού δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Για τον Βραζιλιάνο άσο γράφτηκε ότι κατατέθηκε πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ από την Τσονγκίνγκ Ντανγκντάι Λιφάν του Πάουλο Μπέντο. Σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, οι οικονομικοί όροι που έχουν κυκλοφορήσει δεν ισχύουν, καθώς οι Κινέζοι προσπαθούν να… παίξουν παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό έχουν παρόμοια, αφού τον περασμένο χειμώνα «έσκασε» πρόταση από Κίνα για τον Σεμπά ύψους πέντε εκατομμυρίων. Οι Ερυθρόλευκοι την αποδέχθηκαν, όμως οι Κινέζοι δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Αυτή τη φορά, ο λόγος που δεν κλείνει το deal είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι οι Κινέζοι και οι μάνατζερ που διαχειρίζονται το θέμα, γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θέλει να πουλήσει τον Σεμπά και προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν προς όφελός τους, ρίχνοντας συνεχώς την προσφορά τους.

Συνεπώς, τα δεδομένα της υπόθεσης δείχνουν να έχουν μπλέξει και πολλά για την κατάληξή της θα εξαρτηθούν από το πόση υπομονή προτίθεται να κάνει ο Ολυμπιακός στα… κόλπα των Κινέζων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags