Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα-έκπληξη από Λουτσέσκου: «Μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα»
| 2018-06-26 21:53:00

Ατάκα-έκπληξη από Λουτσέσκου: «Μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα»

Sportdog Team
Ατάκα-έκπληξη από Λουτσέσκου: «Μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα»

Τι είπε για την πρώτη 5αρα του ΠΑΟΚ και τον Ζαμπά.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, την ετοιμότητα της ομάδας, αλλά και τους Λέο Ζαμπά και Κώστα Μπαλογιάννης μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Στο αρχικό του σχόλιο για το φιλικό, είπε: Είναι μία περίοδος προετοιμασίας. Το πιο σημαντικό είναι να προπονούμαστε καλά, να βελτιώνουμε την φυσική κατάστασή μας, να πάρουμε το μέγιστο από τα φιλικά αυτά. Τα πόδια είναι βαριά, σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες να τους φέρουμε επίπεδο. Να βρούμε πάλι τη χημεία. Να τους έχουμε με περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στην προετοιμασία.

Για να συνεχίσει λέγοντας: Είναι σημαντικά για εμάς να πιέσουμε τους εαυτούς μας, οι παίκτες συνεχίζουν τις προπονήσεις, έχουν διαφορετική νοοτροπία για τα φιλικά θέλουμε να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Χαρούμενος για το γεγονός πως το είδα σήμερα αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα παιχνίδια με τη Βασιλεία.

Για τους Ζαμπά και Μπαλογιάννη, είπε: Είναι πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με τρομερή ποιότητα, έχει φυσικά προσόντα, δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ γιατί το σημερινό φιλικό το είδαμε σαν μία δυνατή προπόνηση.

Ο Μπαλογιάννης είναι ένας παίκτης που έπαιξε 90’ σε άλλη θέση, γιατί ο Λεβέκ δεν ήταν καλά, έχει πράγματα να φτιάξει, έχει μυαλό και γιατί όχι να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags