Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστική ιστορία - Μεξικανός έχασε την οικογένειά του σε τροχαίο και πήγε μόνος του στο Μουντιάλ
| 2018-06-28 05:34:00

Συγκλονιστική ιστορία - Μεξικανός έχασε την οικογένειά του σε τροχαίο και πήγε μόνος του στο Μουντιάλ

Sportdog Team
Συγκλονιστική ιστορία - Μεξικανός έχασε την οικογένειά του σε τροχαίο και πήγε μόνος του στο Μουντιάλ

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται από το Μεξικό. Ο Χιλμπέρτο Μαρτίνες, ένας Μεξικανός δικηγόρος, πήγε τελικά μόνος του στο Μουντιάλ καθώς λίγο πριν ξεκινήσει η διοργάνωση έχασε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του σε τροχαίο.

Ο Μαρτίνες είχε κλείσει τα εισιτήρια μήνες πριν για αυτόν, τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους προκειμένου να παρακολουθήσουν την Εθνική του Μεξικό στα γήπεδα της Ρωσίας. Ωστόσο η μοίρα θα τους έπαιζε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι... Στις 28 Απριλίου η γυναίκα του μαζί με την κόρη και τον γιο τους σε ένα ταξίδι τους στο Μαϊάμι θα σκοτώνονταν ακαριαία σε τροχαίο και ο Μαρτίνες ξαφνικά θα έχανε τα πάντα! Ωστόσο, οι ψυχολόγοι τον συμβούλεψαν να πάει κανονικά στο Μουντιάλ, όπως είχε κανονίσει.

Πράγματι, ο Μαρτίνες ταξίδεψε μέχρι τη Ρωσία και έδωσε το «παρών» στα ματς του Μεξικό, φορώντας και τις τέσσερις διαπιστεύσεις, που είχε εξασφαλίσει για όλη την οικογένεια, στον λαιμό του. «Βέρο, Ντιέγο, Μία, για πάντα μαζί μου», έγραφε στην πλάτη η κοντομάνικη που φορούσε. Ο Μαρτίνες έτσι δεν αισθανόταν μόνος, ενώ βρέθηκε στις εξέδρες και στον αγώνα της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα. Είχε κλείσει εισιτήρια και γι' αυτό το παιχνίδι καθώς ο γιος του ήθελε να δει το είδωλό του τον Νεϊμάρ να αγωνίζεται.

Τελικά δεν τα κατάφερε... Έπειτα από τη μεγάλη επικράτηση επί της Γερμανίας στο πρώτο ματς του ομίλου, ο Μαρτίνες έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό. «Αυτή η νίκη ήταν για την οικογένειά σου», έγραφε. Ήταν από τον Γκιγέρμο Οτσόα, τον τερματοφύλακα του Μεξικό που είχε μάθει για την τρομερή ιστορία του. Μία ιστορία που δείχνει για άλλη μια φορά ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει φάρμακο και για τις πιο βαθιές πληγές όπως αυτή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags