Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Λουτσέσκου για το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα και μεταγραφές! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-27 12:54:00

Τρομερή ατάκα Λουτσέσκου για το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα και μεταγραφές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Λουτσέσκου για το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα και μεταγραφές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Eνδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Ρουμάνο.

 

Για το χθεσινό φιλικό του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κ23 της Γάνδης, τους παίκτες που ξεχωρίζει και τις μεταγραφές μίλησε στην κάμερα του PAOK TV ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το φιλικό με την Γάνδη και την μέχρι τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Πρώτα από όλα ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς. Το δεύτερο είναι ότι εστιάζουμε στη δουλειά. Έχουμε κάθε ημέρα διπλές προπονήσεις. Καταλαβαίνω ότι τα πόδια των παικτών είναι βαριά ακόμα, αλλά εστιάζουμε στο να έχουμε μια καλή νοοτροπία.

Την ίδια στιγμή προσπαθούμε να φέρουμε τους νέους παίκτες κοντά και να έχουν την χημεία και να καταλάβουν τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Συνεχίζουμε με την στρατηγική του να παίξουν 45 λεπτά όλοι οι παίκτες στα πρώτα φιλικά τουλάχιστον. Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, όπου και θα υπάρξει μια μίξη των παικτών γενικότερα στις ενδεκάδες.

Ο λόγος είναι ότι θέλουμε να δώσουμε στο τέλος της προετοιμασίας, σε όλους τους παίκτες τα ίδια λεπτά συμμετοχής. Με αυτό τον σκοπό, θα είμαστε έτοιμοι με όλους μας τους παίκτες, για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Το οποίο είναι και ο πρώτος μας στόχος, το να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι».

Για τον Λεβέκ: «Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν θα κρυφτώ, θα πρέπει να βρούμε μια λύση».

Για την χρησιμοποίηση του Κώστα Μπαλογιάννη ως αριστερό μπακ: «Πιστεύω ότι αν το αποδεχθεί, γιατί είναι μικρός, είναι ταλαντούχος, μπορεί να μάθει γρήγορα, έχει την δυνατότητα να γίνει ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ στην Ελλάδα, αλλά στην περίπτωση του μιλάμε για το μέλλον».

Για τις μεταγραφές: «Είναι μια περίοδος στην οποία δουλεύουμε πάρα πολύ πάνω στο κομμάτι των μεταγραφών, παρόλα αυτά έχουμε το 80% του ρόστερ μας αυτή τη στιγμή και δουλεύουμε στο να τελειώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις κινήσεις μας».

Για τους... νέους παίκτες του ρόστερ και αν είναι ικανοποιημένος από αυτούς: «Σίγουρα. Το πιστεύω απόλυτα. Όπως είπα, είμαστε εδώ το 80% του ρόστερ μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags