Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μεγάλη επιτυχία η μεταγραφή του Ντιγκινί στον Άρη»
| 2018-06-27 22:06:00

«Μεγάλη επιτυχία η μεταγραφή του Ντιγκινί στον Άρη»

Sportdog Team
«Μεγάλη επιτυχία η μεταγραφή του Ντιγκινί στον Άρη»

Ποιος πρώην συμπαίκτης του Γάλλου τον αποθέωσε;

Ο 25χρονος μέσος Αντώνης Τσιάρας, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Άρη, μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στον Πανθρακικό Νικολά Ντιγκινί, αλλά και την πορεία των Τρικάλων στη Football League.

Αναλυτικά όσα είπε στον Αρένα

Για τον Ντιγκινί:

«Είναι μεγάλη επιτυχία για τη διοίκηση του Άρη που απέσπασε την υπογραφή του, θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα και πιστεύω θα είναι το βαρόμετρο. Τον θεωρώ εξαιρετικό παίκτη, πολυσύνθετο, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, έχει έφεση στο σκοράρισμα , πιστεύω από αυτά που είδα τους έξι μήνες που ήμασταν μαζί ότι θα είναι το βαρόμετρο».

Για το αν μπορεί να αναδειχθεί και να έχει την ευθύνη στον Άρη, ο Ντιγκινί:

«Σίγουρα είναι άλλη ομάδα ο Ατρόμητος, έκανε φανταστική χρονιά, αλλά η ιστορία και η φανέλα του Άρη είναι διαφορετική. Ο Ντιγκινί είναι σε εξαιρετική ηλικία, από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του πιστεύω ότι θα καταφέρει να ηγηθεί της προσπάθειας του Άρη».

Για τις θέσεις στις οποίες μπορεί να αγωνιστεί ο Ντιγκινί:

Με την ίδια ευχέρεια μπορεί να παίξει και ως 10άρι και αριστερά και δεξιά, αλλά και σέντερ φορ σε πιο ευέλικτο σχήμα. Σαν δεύτερος φορ μπορεί να αποδώσει, σαν έξω αριστερό μπορεί και συγκλίνει καλύτερα».

Για τον ίδιο και το αν μένει στην ομάδα των Τρικάλων:

«Συνεχίζω στα Τρίκαλα, πιστεύω θα έχουμε καλή ομάδα, δεν υπάρχουν πλέον τόσο μεγάλα ονόματα στην κατηγορία και θα είναι η χρονιά μας. Είναι παράσημο της διοίκησης που είναι οικονομικά υγιής και λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags