Facebook Pixel Sportdog.gr | Διαστημική πρόταση για το μεγάλο αστέρι - «Τρελαίνεται» η Τούμπα με 15 εκατ. - Εξελίξεις με Μπεργκ
| 2018-06-27 21:39:00

Διαστημική πρόταση για το μεγάλο αστέρι - «Τρελαίνεται» η Τούμπα με 15 εκατ. - Εξελίξεις με Μπεργκ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Διαστημική πρόταση για το μεγάλο αστέρι - «Τρελαίνεται» η Τούμπα με 15 εκατ. - Εξελίξεις με Μπεργκ

Κάτι απίστευτα μεγάλο ετοιμάζεται στον ΠΑΟΚ, θα το... ακούσει η Ευρώπη.

Στην μεταγραφική επικαιρότητα του ΠΑΟΚ ήρθε τις τελευταίες ώρες το όνομα του Μάρκους Μπεργκ, μια περίπτωση που φυσικά είναι πάρα πολύ δύσκολη και δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τη μια στιγμή στην άλλη και τους λόγους τους εξηγήσαμε από το πρωί.

Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση στο θέμα του σέντερ φορ, ωστόσο η "βόμβα" που έσκασε με τον Μπεργκ έχει άμεση σύνδεση με το μέλλον του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Τούμπα.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή τα πράγματα. Όσον αφορά στην υπόθεση του Μπεργκ, ο μάνατζερ του Σουηδού διέψευσε το ραντεβού με την πλευρά του ΠΑΟΚ, όμως η συνάντηση είναι αδιαμφισβήτητο πως έγινε, αλλά στα πλαίσια της γνωριμίας και της ενημέρωσης για τα οικονομικά δεδομένα. Αλλωστε από το πρωί σας έχουμε ενημερώσει για τα οικονομικά δεδομένα, αλλά και για το πλαίσιο, το αληθινό πλαίσιο αυτής της ιστορίας.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, στον Δικέφαλο "ψάχνονται" για αντί - Πρίγιοβιτς και όχι για κάποιον που θα πλαισιώσει τον Σέρβο επιθετικό. Και όσο περνούν οι μέρες τόσο βουίζει ο τόπος στη Θεσσαλονική πως οι "ασπρόμαυροι" περιμένουν πρόταση που θα είναι "τρομακτική" για τον "Πρίγιο".

Συγκεκριμένα, ακούγεται ότι στην Τούμπα θα φτάσει πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον φορ της Σερβίας, ένα ποσό που θα καλύπτει και με το παραπάνω το κόστος του διαδόχου του, που δεν αποκλείεται να είναι ο Μπεργκ ή κάποιος με το εκτόπισμα του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού, παρότι ο Σουηδός είχε δηλώσει ότι αν επέστρεφε στην Ελλάδα, θα το έκανε μόνο για τον Παναθηναϊκό, λόγω του δεσίματός του με το Τριφύλλι.

Πάντως, εκτός από το ραντεβού με τον Μπεργκ, (το sportdog ήταν από τα πρώτα ΜΜΕ που αποκάλυψαν το θέμα) άνθρωπος από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει συναντηθεί με τουλάχιστον δύο ακόμη ατζέντηδες για παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Ανεξαρτήτως της έκβασης των παραπάνω υποθέσεων, ένα άλλο θέμα είναι το γιατί (φαίνεται πως) "στράβωσε" η περίπτωση του Τεέμου Πούκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags