Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο άδειασμα ΠΑΟΚ σε Λεβέκ – Τι αναφέρει το ιατρικό δελτίο
| 2018-06-27 22:55:00

Απίστευτο άδειασμα ΠΑΟΚ σε Λεβέκ – Τι αναφέρει το ιατρικό δελτίο

Sportdog Team
Απίστευτο άδειασμα ΠΑΟΚ σε Λεβέκ – Τι αναφέρει το ιατρικό δελτίο

Η επίσημη ενημέρωση εκθέτει το Γάλλο αριστερό μπακ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ενημέρωσής που κάνει καθημερινά μέσα από το επίσημο σάιτ, άδειασε τον Ντοριάν Λεβέκ, αναφέροντας μεταξύ άλλων: ."Στην εξέταση από το ιατρικό επιτελείο μετά τον αγώνα δεν διαπιστώθηκε κάποιο μυϊκό πρόβλημα, ωστόσο ο παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα".

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Στην επιθετική τακτική ήταν αφιερωμένη η προπόνηση της Τετάρτης στο Χορστ.

Μετά το απαραίτητο ζέσταμα, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις με εμπόδια, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή πάνω στην επιθετική ανάπτυξη, το άλλο έκανε εξάσκηση στα τελειώματα. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έτρεξε μόνος στο γήπεδο και αύριο θα πραγματοποιήσει τεστ ετοιμότητας με την υπόλοιπη ομάδα στην πρωινή προπόνηση. Στο γυμναστήριο έμειναν οι Τιμπό Μουλέν και Ντοριάν Λεβέκ . Ο πρώτος συνεχίζει την αποθεραπεία του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα. Ο Λεβέκ κατά την διάρκεια της προθέρμανσης του φιλικού κόντρα στην Κ23 της Γάνδης ένιωσε ενοχλήσεις στον Δικέφαλο και αποχώρησε. Στην εξέταση από το ιατρικό επιτελείο μετά τον αγώνα δεν διαπιστώθηκε κάποιο μυϊκό πρόβλημα, ωστόσο ο παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη (27.06) θα πραγματοποιηθούν δύο προπονήσεις, με την πρώτη να είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας και την δεύτερη για τις 18:30.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags