Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιο σκάουτινγκ της ΑΕΚ; Γι’ αυτό υπολειτουργεί! - Έτσι «χάλασε» του Πούκι, τι θα γίνει τώρα...
| 2018-06-28 09:45:00

Ποιο σκάουτινγκ της ΑΕΚ; Γι’ αυτό υπολειτουργεί! - Έτσι «χάλασε» του Πούκι, τι θα γίνει τώρα...

Sportdog Team
Ποιο σκάουτινγκ της ΑΕΚ; Γι’ αυτό υπολειτουργεί! - Έτσι «χάλασε» του Πούκι, τι θα γίνει τώρα...

Εσείς ρωτάτε τους blogers και τους ρεπόρτερ του Sportdοg, εκείνοι απαντούν.

Το Sportdog.gr άνοιξε διάλογο με τους αναγνώστες και περιμένει τις ερωτήσεις σας για όλα τα θέματα που απασχολούν τις αγαπημένες σας ομάδες, αλλά και την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ας πάμε να δούμε μερικές από τις ερωτήσεις που στείλατε στους ρεπόρτερ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ:

- Ποια η άποψη σας για το τμήμα σκάουτιγκ της ΑΕΚ; Ο Μπαρμπαλιάς θα βοηθήσει την ομάδα με νέα ταλέντα από το εξωτερικό;

Γιώργος Θεοδωράκης: Το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ υπολειτουργεί. Ιδιον όλων των ελληνικών ομάδων. Κυρίως σε επίπεδο εύρεσης/αξιολόγησης παικτών από το εξωτερικό. Εντός των συνόρων υπάρχει ένα πλάνο, είναι όμως ξεκάθαρη η διάθεση να ενισχυθεί το οργανόγραμμα, γιατί η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια (και κυρίως των δυσκολιών που αντιμετώπισε) έχει χάσει αρκετά έδαφος στην ανεύρεση ταλέντων. Γι' αυτό και εντάχθηκε στο τιμ ο Μπαρμπαλιάς (ευρεία γνώση της διεθνούς αγοράς, ελέγχει αρκετά και τον ελληνικό χώρο), γι' αυτό και εντάχθηκε στο σταφ ο Λαγωνικάκης, ο οποίος είχε καλές συστάσεις από τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό και από τον Λυμπερόπουλο και από τον Ουζουνίδη. 

- Με τον Πούκι τι γίνεται;

Λάζαρος Γεωργίδης: Για Πούκι. Υποθέτω για ΠΑΟΚ. Μπέρδεψε το πράγμα. Εισήγηση Μίχελ, αποδοχή με θέρμη Λουτσέσκου, γερές και σκληρές διαπραγματεύσεις, συμφωνία την περασμένη εβδομάδα, κάτι εκεί σκόνταψε (το χρειώνει ο Γιώργος Σαββίδης στον Μίχελ - εν μέρει όχι αδίκως) και ο ΠΑΟΚ έκανε πίσω, έχοντας κατά νου άλλες επιλογές. Ο ΠΑΟΚ βλέπει "περίεργα" την όλη φάση με τον Πούκι και παρότι ο Λουτσέσκου τον θέλει, έκαψε την περίπτωση και πάει (εδώ και 3 μέρες) για άλλα. 

Το Sportdog.gr περιμένει τις ερωτήσεις σας στο [email protected] αλλά και στο προφίλ του στο facebook (https://www.facebook.com/sportdog/). 

Mέσα από αυτή τη διαδραστική στήλη που εγκαινιάζει το κορυφαίο παρασκηνιακό site, θα έχετε καθημερινά τις απαντήσεις που ψάχνετε, άφιλτρα, ελεύθερα και ανεξάρτητα.

Ρωτώντας - στο [email protected] (και στο https://www.facebook.com/sportdog/) πας στην είδηση!  

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις του Γιώργου Γεωργίου στους αναγνώστες, καθώς και του Κώστα Γκόντζου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags