Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήθελε τον Μάριο Οικονόμου και τον επέβαλλε στον Μαρίνο Ουζουνίδη!
| 2018-06-28 11:00:00

Άρχισαν τα όργανα: «Κόντρα» Λύμπε-Μαρίνου για Οικονόμου - Άλλος είναι ο «Βράνιες» του Ουζουνίδη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Άρχισαν τα όργανα: «Κόντρα» Λύμπε-Μαρίνου για Οικονόμου - Άλλος είναι ο «Βράνιες» του Ουζουνίδη

Φοβερή η πίεση, τι ζητούσαν από μάνατζερ μέχρι και χθες.

Μια σχετική παγωμάρα υπάρχει στους οπαδούς της ΑΕΚ με την επιλογή του Μάριου Οικονόμου ως του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Όγκνιεν Βράνιες στην Ένωση.

Γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα ακούγαμε για «2 εκατ. ευρώ από τα λεφτά Βράνιες για τον αντί-Βράνιες» και για «έναν ανάλογων χαρακτηριστικών ο διάδοχος» , αλλά ήρθε ο Οικονόμου και, μάλιστα, με τη μορφή δανεισμού. 

Με τον Έλληνα άσο να αποτελεί επιλογή Λυμπερόπουλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, καθώς ήταν εκείνος που πίεζε για να γίνει η μεταγραφή, με αποτέλεσμα να κάνει δεκτή την εισήγηση/σύσταση και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος όμως περισσότερο απ’ όλους -για την προσεχή σεζόν, στηρίζει, πιστεύει, περιμένει τα περισσότερα από τον Τσόσιτς. Θεωρώντας αυτόν φύσει και θέση διάδοχο του Βράνιες.

Με αφορμή το θέμα Οικονόμου, πάντως, γίνεται κατανοητό ότι μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να κλείσει και ο εξτρέμ στην ΑΕΚ. Πιέζουν άλλωστε οι διοικητικοί για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και η ομάδα να αρχίσει... κομπλέ την προετοιμασία.

Oρισμένα πράγματα, άλλωστε, είναι παραπάνω από ενδεικτικά. Η διοίκηση θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ψάχνει εναγωνίως μέσω μάνατζερ προτάσεις για εξτρέμ και χαφ και τα τηλέφωνα τις τελευταίες ώρες έχουν πάρει φωτιά.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε και όσα γράφτηκαν για το ενδιαφέρον της Λάτσιο και της Νάπολι για τον Οικονόμου: Ναι, είχαν ενδιαφερθεί, έστω και πολύ επιδερμικά. Μόνο που αυτό έγινε το 2015!

Εκτοτε, η καριέρα του δεν είχε ανοδική πορεία, παρότι έχει βάση φυσικά ότι απέκτησε τακτική εμπειρία για τη θέση από το Καμπιονάτο, αλλά και το γεγονός πως είναι Ελληνας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags