Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή είδηση για τον Μαραντόνα - Η FIFA εξετάζει το ενδεχόμενο να...
| 2018-06-28 11:11:00

Φοβερή είδηση για τον Μαραντόνα - Η FIFA εξετάζει το ενδεχόμενο να...

Sportdog Team
Φοβερή είδηση για τον Μαραντόνα - Η FIFA εξετάζει το ενδεχόμενο να...

Τι συμβαίνει με τον... Θεό;

Μάλλον δεν είδαν με καλό μάτι τη συμπεριφορά του Ντιέγκο Μαραντόνα οι άνθρωποι της FIFA. Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι παρακολουθείται με κάθε λεπτομέρεια η συμπεριφορά του Αργεντινού σταρ, χωρίς προς στιγμήν να γίνει κάποιο σχόλιο γι' αυτή, όπως αναφέρει το fosonline.gr.

Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα εξετάζεται το ενδεχόμενο αποπομπής του Μαραντόνα από τη FIFA. Ο Αργεντινός βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας ως έμμισθος πρεσβευτής της FIFA. Εισπράττει περίπου 11 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως συν τα έξοδα που κάνει όπου χρειάζεται να ταξιδέψει.

Ο βασικός λόγος που ο Μαραντόνα έχει μπει στο στόχαστρο της FIFA είναι όσα έγιναν στον αγώνα με τη Νιγηρία. Από τη μία ο πανηγυρισμός του με τα δύο μεσαία δάχτυλα των χεριών του σηκωμένα και από την άλλη η εικόνα του να αποχωρεί από το γήπεδο υποβασταζόμενος και εν συνεχεία να του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες.

Στο συγκεκριμένο ματς ο Μαραντόνα αναγκάστηκε να διαψεύσει ότι διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ακόμα και ότι πέθανε όπως ψευδώς έγραψαν κάποιοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 57χρονος δεν ήταν στον επίσημο κατάλογο VIP της FIFA για το συγκεκριμένο ματς καθώς στον προηγούμενο αγώνα, αυτόν με την Ισλανδία εθεάθη να καπνίζει ένα πούρο σε χώρο για μη καπνίζοντες. Βέβαια λίγο αργότερα ζήτησε συγγνώμη γι' αυτό.

Συζητήσεις προκάλεσε και η στάση του απέναντι στους φιλάθλους της Νότιας Κορέας καθώς θεωρήθηκε ρατσιστική. Τραβούσε τα μάτια του προς τα πίσω και κοίταζε προς το μέρος τους. Ο ίδιος υποστήριξε αργότερα ότι απλά είδε ένα παιδάκι στη συγκεκριμένη εξέδρα με φανέλα της Αργεντινής και προσπάθησε να πει με αυτόν τον τρόπο πόσο ωραίο είναι να υποστηρίζουν την ομάδα και Ασιάτες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags