28/06/18 - 19:21

Αποκαλύψεις Κωνσταντίνου για Πιεμπονγκσάντ και Κάτσε - Θα γίνει η αλλαγή ιδιοκτησίας και πότε;

Όλα θα κριθούν σε λίγες ημέρες για τον Παναθηναϊκό.

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Κωνσταντίνου για Πιεμπονγκσάντ και Κάτσε - Θα γίνει η αλλαγή ιδιοκτησίας και πότε;
806views 0shares

Συγκρατημένα αισιόδοξος όσον αφορά την επικείμενη αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Fair play FM 96,1».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, με αφορμή την συζήτηση με τον Υφυπουργό Aθλητισμού κ. Βασιλειάδη επεσήμανε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει από τα θεμέλια, ενώ σχολίασε τις εξελίξεις στο «τριφύλλι» υπογραμμίζοντας ότι το… καλό αργεί να γίνει. 

Για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η αλλαγή στην ιδιοκτησία της ομάδας είναι αλήθεια ότι αργεί, αλλά αυτό μπορεί να είναι και καλό. Λένε ότι το καλό αργεί να γίνει. Νομίζω ότι η καταλυτική ημερομηνία είναι στις 6 Ιουλίου. Εκεί υπάρχει μια γενική συνέλευση και μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα… Από εκεί και πέρα περιμένουμε όπως και όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού, έχουμε μια ανησυχία αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο και τον Κάτσε: «Το δύσκολο θα είναι ότι θα ξεκινήσουμε με -6. Νομίζω ότι ο Νταμπίζας μπορεί να διαχειριστεί αυτό το κομμάτι. Γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να φτιάξει μια καλή ομάδα. Η οποία θα έχει παρόν αλλά και μέλλον. Ένας ποδοσφαιριστής που περιμένουμε να μας βοηθήσει είναι και ο Κάτσε και είμαστε αισιόδοξοι. Προς το παρόν τον θέλουμε ως δανεικό με στόχο την αγορά του αργότερα. Έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές μόνο ανανεώσεις, ενώ η περίπτωση Μυστακίδη είναι πιο δύσκολη».

Για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού: «Υπάρχει πρόταση από τον υπουργό αλλά με τον τρόπο που θέλει να την περάσει είναι λίγο δύσκολο.
Θα ισχύει από την περίοδο 2019-20. Αρχικά θα πρέπει να δούμε από πού έρχονται όλα αυτά τα χρήματα. Θα πρέπει να δούμε εάν αυτά είναι εγγυημένα.
Η εκτίμηση μου είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Υπάρχουν αρκετές ασάφειες και οι ομάδες δεν το βλέπουν με πολύ καλό μάτι. Στα χαρτιά φαίνεται καλό, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7 ομάδες χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, άρα πρέπει πρώτα να λυθεί αυτό για να μιλήσουμε για το 2019. Ο υπουργός μας μετέφερε της προτάσεις του απλά, αλλά το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει από τα θεμέλια.
Η Λίγκα μπορεί να φέρει προτάσεις για να βελτιώσει το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να υπάρχει μια κοινή γραμμή σε αυτό».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ