Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ κίνηση στον Παναθηναϊκό – Τα… έσκασε και έκλεισε τον παικταρά - «Τρελάθηκε» ο Δώνης!
| 2018-06-28 19:43:00

Σούπερ κίνηση στον Παναθηναϊκό – Τα… έσκασε και έκλεισε τον παικταρά - «Τρελάθηκε» ο Δώνης!

Sportdog Team
Σούπερ κίνηση στον Παναθηναϊκό – Τα… έσκασε και έκλεισε τον παικταρά - «Τρελάθηκε» ο Δώνης!

Κίνηση-ματ από το Τριφύλλι.

Με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Έργκους Κάτσε, καθώς ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά και ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλβανός άσος θα αγωνίζεται και του χρόνου δανεικούς στο Τριφύλλι, καθώς ο ΠΑΟΚ έκανε δεκτή τη νέα πρόταση που τους μετέφερε ο Νίκος Νταμπίζας και η οποία φτάνει τις 200.000 ευρώ, καλύπτοντας δηλαδή το 60% των ετήσιων απολαβών του.

Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί απόλυτα και τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος ήθελε πάρα πολύ τον Κάτσε και είχε ζητήσει την παραμονή του στην ομάδα, ενώ το ίδιο επιθυμούσε και ο ποδοσφαιριστής.

Όπως σας είχε γράψει το sportdog.gr, ο Παναθηναϊκός έπρεπε να βιαστεί για να κλείσει τις δύο μεταγραφές που δικαιούται και τελικά δεν έχασε καθόλου χρόνου. Η συγκεκριμένη κίνηση, προφανώς δυναμώνει σημαντικά τους Πράσινους και είναι προς την σωστή κατεύθυνση, ασχέτως αν θα προχωρήσει το deal με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φήμη-βόμβα για τον Παϊρόζ - «Τρέμει» ο ΠΑΟ, άκυρο που τα τινάζει όλα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags