Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αρέσει στον Μαρτίνς ο Ομάρ - Χάνεται ο Ποντένσε
| 2018-06-28 23:30:00

«Φωτιά» στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού - Τα σπάει και τον θέλει ο Μαρτίνς - Αρπάζουν στόχο οι Αγγλοι

Sportdog Team
«Φωτιά» στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού - Τα σπάει και τον θέλει ο Μαρτίνς - Αρπάζουν στόχο οι Αγγλοι

Φοβερό... come back στο λιμάνι, «καθαρίζει» παίκτη ο Μασούρας.

Μετά από μια περίοδο στασιμότητας ο Ολυμπιακός επανήλθε δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι» με την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα και φιλοδοξεί να συνεχίσει ανάλογα.

Πάντως, μέχρι στιγμής τα ζητήματα που απασχολούν τους Ερυθρολεύκους παραμένουν μπερδεμένα. Το θέμα του Πιερ Κουντέ έχει τραβήξει αρκετά, παρά το γεγονός ότι αναμενόταν να είχε ολοκληρωθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σας έχουμε ενημερώσει ότι ο Ολυμπιακός φαίνεται πως «ψάχνεται» για κάτι άλλο στη θέση του αμυντικού χαφ και αν η υπόθεση του Κουντέ δεν τελειώσει ούτε απόψε, τότε οι πιθανότητες να χαλάσει οριστικά φαντάζουν αυξημένες.

Σχετικά με τον έτερο στόχο των Πειραιωτών, τον Ντανιέλ Ποντένσε, αναφορές από την Αγγλία τον θέλουν να βρίσκεται στο Λονδίνο για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ. Όπως σας γράψαμε σε σχετικό ρεπορτάζ χθες, ο ατζέντης του Πορτογάλου άσου, Ζόρζε Μέντες,  τον προορίζει για την αγγλική ομάδα, η οποία φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Τα ανταλλάγματα για Μασούρα

Αναφορικά με τη μεταγραφή του Μασούρα, εκκρεμεί η παραχώρηση δύο έμψυχων ανταλλαγμάτων στην ΑΕΛ, αφού δεν έχει γίνει γνωστό το ποιοι παίκτες θα δοθούν στη θεσσαλική ομάδα βάσει της συμφωνίας των δύο συλλόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, τρεις παίκτες που ακούγονται για την ΑΕΛ και συγκεκριμένα οι Καραμάνος, Βέργος και Μανθάτης δεν δείχνουν ιδιαίτερα «ζεστοί» στο να μετακομίσουν στη Λάρισα. Με τα τωρινά δεδομένα, φαντάζει πιο πιθανό να δοθεί ένας εκ των Ιγκόρ και Σάλιακα, αφού αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον Μασούρα και… περισσεύουν, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο δεύτερος.

Αρέσει ο Ομάρ στον Μαρτίνς, τι παίζει με Μπολόνια

Τέλος, ένα νέο σενάριο που προέκυψε από ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρει ότι η Μπολόνια ενδιαφέρεται για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, όμως το θέμα «κολλάει» στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ζητά 5.000.000 ευρώ για τον παίκτη.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν θα έλεγαν «όχι» σε μια καλή πρόταση για τον Νορβηγό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, «ψάχνονται» για να γλιτώσουν το υψηλό συμβόλαιό του, ενώ και η πλευρά του παίκτη εμφανίζεται να εξετάζει πιθανούς νέους σταθμούς ενόψει της ερχόμενης.

Πάντως, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν υπάρχει στο προσκήνιο κάποια πρόταση που να ικανοποιεί αμφότερες τις πλευρές, ενώ ο Ομάρ φέρεται να έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση στον Πέδρο Μαρτίνς, ξεκινώντας δυνατά στην προετοιμασία. Συνεπώς, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags