28/06/18 - 20:21

Αποκαλύψεις Ουζουνίδη για τις επόμενες μεταγραφές της ΑΕΚ – Τι ζήτησε και σε ποιες θέσεις

Έστειλε… μήνυμα στην διοίκηση.

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Ουζουνίδη για τις επόμενες μεταγραφές της ΑΕΚ – Τι ζήτησε και σε ποιες θέσεις
1.909views 0shares

Τον στόχο της παραμονής στην κορυφή έθεσε εξ αρχής ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στην επίσημη πρώτη της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε παράλληλα στις κινήσεις που γίνονται για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε ικανοποιημένος για τις μέχρι τώρα μεταγραφές, αναφέρθηκε στον Μάριο Οικονόμου, ζήτησε παίκτες στο κέντρο, ενώ τόνισε πως θα ήθελε να έχει… σήμερα τον εξτρέμ!

Ο Ουζουνίδης τόνισε: «Ο στόχος είναι να μείνουμε στην κορυφή. Μη μείνουμε σε αυτό που πετύχαμε πέρσι, αλλά να προσπαθήσουμε να το ξανακάνουμε, να μείνει η ομάδα εκεί που θέλει. Πάντα θέλουμε να πετύχουμε και πάντα όλοι είμαστε αισιόδοξοι. Σε αυτό είναι σημαντικό να μην έχουμε προβλήματα, να έχουμε όλοι την υγεία μας. Έχουμε κάνει μία – δύο επιλογές που θέλουμε για να μπορέσουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα για τα σημαντικά παιχνίδια που έχει στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό θέμα για εμάς αυτά τα ματς για να γίνουμε καλύτεροι».

Σε ερώτηση αν είναι ευχαριστημένος από τον μεταγραφικό σχεδιασμό τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε καλή συνεργασία, δουλεύουμε μαζί πολλές ώρες. Έχουμε κάνει δύο επιλογές, περιμένουμε και το πότε θα ξεκινήσει ο Μάριος. Είμαι ευχαριστημένος, πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί. Πιστεύω ότι θα βρούμε και τους παίκτες που θέλουμε στη μεσαία γραμμή, αν τους βρούμε και σύντομα θα είναι κάτι ακόμη καλύτερο. Θέλουμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές μας. Σίγουρα θα ήθελα να έχουμε έναν ακραίο σήμερα».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ