Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα τούμπα από Τίγρη - Τόσα σκάει για... Λάζαρο και τον φέρνει από... - Τα δύο ονόματα που «καίνε»
| 2018-06-28 22:40:00

Όλα τούμπα από Τίγρη - Τόσα σκάει για... Λάζαρο και τον φέρνει από... - Τα δύο ονόματα που «καίνε»

του Γιώργου Θεοδωράκη
 Όλα τούμπα από Τίγρη - Τόσα σκάει για... Λάζαρο και τον φέρνει από... - Τα δύο ονόματα που «καίνε»

Βραζιλιάνος και Βενεζουελάνος οι καψούρες. Ποιοι είναι.

Η αλήθεια είναι, ότι στο άκουσμα του ονόματος, δεν τρελάθηκαν και τόσο οι ΑΕΚτζήδες με τον Μάριο Οικονόμου, ο οποίος ήταν επιλογή Νίκου Λυμπερόπουλου, την οποία ενέκρινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης αφού απέρριψε πάρα πολλές περίπτωσεις και αποδέχτηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο κόσμος αναρωτιέται που θα επενδυθούν τα 3,5 Εκατ.Ευρώ από τη μεταγραφή του Βράνιες και βλέπει, ότι τα λεφτά που έδωσε η Ένωση για αντικαταστάτη του Βόσνιου ήταν 350.000 ευρώ που αφορά το συμβόλαιο του νεοαποκτηθέντα στόπερ.

Οι Ενωσίτες όμως δεν πρέπει να απογοητεύονται. Το θετικό είναι ότι τα χρήματα από τη μεταγραφή Βράνιες στην Άντερλεχτ θα δοθούν για εξτρέμ και επιθετικό.

Το αρνητικό είναι, ότι η ΑΕΚ καθυστερεί και απ' ότι φαίνεται δεν θα υπάρξει άλλη προσθήκη μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για Πολωνία. Η Ένωση εξετάζει περιπτώσεις για εξτρέμ από Βέλγιο και Ολλανδία. Άλλες όμως βγαίνουν προς τα έξω...

Για τους ακραίους έχει διαρρεύσει το όνομα του Ντάρβιν Ματσίς, ο οποίος επέστρεψε στην Γρανάδα μετά τον δανεισμό του στη Λεγάνες. O 25χρονος Βενεζουελάνος έκανε καταπληκτική σεζόν στη Σεγούντα, όπου έπαιξε 33 παιχνίδια και σκόραρε 14 φορές, ενώ μοίρασε 6 ασίστ.

Ακουγεται και για αμυντικό χαφ, όπως η περίπτωση του Αλέφ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού. O Βραζιλιάνος έπαιξε 36 παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη και μέτρησε ένα γκολ και μία ασίστ.

Αμφότεροι όμως θα ξεκινήσουν προετοιμασία με τις ομάδες που ανήκουν, ήτοι Γρανάδα και Μπράγκα αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει, ότι η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags