Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκεντρώθηκε και φεύγει για Κίελτσε – Από Δευτέρα πετάει για Πολωνία
| 2018-06-28 21:52:00

Συγκεντρώθηκε και φεύγει για Κίελτσε – Από Δευτέρα πετάει για Πολωνία

Sportdog Team
Συγκεντρώθηκε και φεύγει για Κίελτσε – Από Δευτέρα πετάει για Πολωνία

Η πρώτη της ΑΕΚ είχε νέα πρόσωπα αλλά και ευχές.

Την πρώτη τους προπόνηση εν όψει της σεζόν 2018-19 πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το απόγευμα στα Σπάτα υπό την επίβλεψη του νέου προπονητή της ομάδας Μαρίνου Ουζουνίδη.

Παρόντες ήταν συνολικά 31 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Γκίνης, Μπακάκης, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπάμπης (δεν προπονηθηκε με την ομάδα, καθώς συνεχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί) Γιούσης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Αλμπάνης, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αντωνίου, Βλαχομήτρος, Μεληκιώτης

Παρών στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που ευχήθηκε καλή σεζόν σε παίκτες και προπονητή, και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 19.00 και για το Σάββατο στις 18.00. Την Κυριακή η ομάδα θα έχει ρεπό και τη Δευτέρα, μετά την πρωινή προπόνηση στις 10, η ομάδα θα αναχωρήσει για το Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ως τις 14 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags