Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλες ατάκες Άγγελου Αναστασιάδη για τον Μάριο Οικονόμου - Τι είπε σε σχέση με τον Βράνιες
| 2018-06-29 10:49:00

Μεγάλες ατάκες Άγγελου Αναστασιάδη για τον Μάριο Οικονόμου - Τι είπε σε σχέση με τον Βράνιες

Sportdog Team
Μεγάλες ατάκες Άγγελου Αναστασιάδη για τον Μάριο Οικονόμου - Τι είπε σε σχέση με τον Βράνιες

Τον γνωρίζει πολύ καλά.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν εκείνος που είχε δώσει την ευκαιρία στον Οικονόμου να παίξει στον ΠΑΣ Γιάννενα, και, τώρα, μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για το νέο στόπερ της ΑΕΚ:

Το γεγονός ότι ό Μάριος Οικονόμου έκανε ντεμπούτο με τον ίδιο στον πάγκο του ΠΑΣ: «Ο Οικονόμου προερχόταν από τα σπλάχνα του ΠΑΣ Γιάννινα. Γνωρίζετε ότι διαχρονικά τρέφω μεγάλη συμπάθεια στα νεαρά Ελληνόπουλα. Αυτό το παιδί ξεχώριζε και μου έβγαζε μια πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά στις προπονήσεις. Ήταν πολύ καλός στον αέρα και διέθετε αυτό που λέμε ποδοσφαιρική παιδεία. Μεγάλο ρόλο ασφαλώς σε αυτό έπαιξε το γεγονός πως προερχόταν από μια ποδοσφαιρική οικογένεια, καθώς η καλή δουλειά των προπονητών του ΠΑΣ στα τμήματα υποδομής. Η πορεία του στον ΠΑΣ και η μετέπειτα διαδρομή στα ιταλικά γήπεδα, επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για έναν πολύ καλό αμυντικό. Χαίρομαι για την εξέλιξη και τη μεταγραφή του σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Κάνει ένα καινούργιο μεγάλο βήμα στην καριέρα του και εύχομαι κάθε επιτυχία». 

Αν μπορεί ο Οικονόμου να εξελιχθεί σε έναν άξιο διάδοχο του Βράνιες: «Έχει τα προσόντα, τις αγωνιστικές δυνατότητες και γενικότερα το πακέτο για να ανταποκριθεί με επιτυχία σε αυτόν τον ρόλο. Από εκεί και πέρα θα εξαρτηθεί κατά πόσον θα μπορέσει να μπει στο κλίμα της ΑΕΚ, που είναι μια μεγάλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό». 

Το πόσο θα τον βοηθήσουν οι εμπειρίες του από το ιταλικό πρωτάθλημα: «Δεν νομίζω ότι εν έτει 2018 το ιταλικό πρωτάθλημα διακρίνεται ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. Πιο παλιά υπήρχε αυτό. Τώρα, το ποδόσφαιρο είναι παντού το ίδιο. Σίγουρα πάντως ο Οικονόμου επιστρέφει στην Ελλάδα με πολλές περισσότερες εμπειρίες. Εξαρτάται καθαρά από τον ίδιο να τις εκμεταλλευτεί και να αντεπεξέλθει με επιτυχία στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags