Facebook Pixel Sportdog.gr | Δείχνει δόντια η FIFA: «Δεν φεύγουμε αν δεν λειτουργήσετε σωστά»
| 2018-06-29 11:15:00

Δείχνει δόντια η FIFA: «Δεν φεύγουμε αν δεν λειτουργήσετε σωστά»

Sportdog Team
Δείχνει δόντια η FIFA: «Δεν φεύγουμε αν δεν λειτουργήσετε σωστά»

Τι σχολίασε ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών της FIFA, Μπιορν Βασάλο,

O Βασάλο, που δίνει το παρών στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 10:00, εξαπέλυσε επίθεση για την προσπάθεια μείωσης των ποινών του Πειθαρχικού Κώδικα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βασάλο είπε στην ομιλία του στην Γ.Σ. της ΕΠΟ:

«Αισθάνομαι καλύτερα πλέον γιατί έχουμε κατανοήσει πλήρως πώς αντιλαμβάνεστε τα πράγματα και πώς αντιδράτε σε αυτά.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί επιχειρήθηκε να ελαχιστοποιηθούν οι ποινές. Ήταν μια πολύ θολή συμπεριφορά. Έλαβα φτηνές και εύθραυστες απαντήσεις που δεν ήταν ικανοποιητικές. Κάποιοι από την διοίκηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν κατανοήσει τι πρέπει να γίνει για να πάμε μπροστά.

Εμείς δεν θα φύγουμε μέχρι να θεωρήσουμε ότι η ΕΠΟ λειτουργεί σωστά! Δεν θα προτείνω μόνο να παραταθεί η θητεία μας εδώ, αλλά θα φέρουμε και έναν ειδικό, όπως θα ξέρετε, που θα βοηθήσει την διοίκηση να λειτουργήσει καλύτερα σε ότι αφορά την διακυβέρνηση του ποδοσφαίρου. Δεν θα επέμβουμε στα εσωτερικά ζητήματα αλλά θα συνεχίσουμε να σας καθοδηγούμε για να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Το να φύγουμε δεν είναι επιλογή για τη FIFA. Αλλά υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος κυρώσεων για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι να κατανοήσουν το δικό τους ρόλο και τη θέση τους στη δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου και να αφήσουν πίσω τις πιέσεις, το μπούλινγκ και τις προσωπικές ατζέντες, γιατί θα αποκρουστούν από την εποπτεία της FIFA»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags