Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Αζμούν παράτησε το Ιράν για να σώσει τη μητέρα του - Φοβερή ιστορία
| 2018-06-29 11:44:00

Ο Αζμούν παράτησε το Ιράν για να σώσει τη μητέρα του - Φοβερή ιστορία

Sportdog Team
Ο Αζμούν παράτησε το Ιράν για να σώσει τη μητέρα του - Φοβερή ιστορία

Oι Ιρανοί τον αποκάλεσαν... Μέσι!

Οι συμπατριώτες του όμως ήταν αυτοί που τον... πρόδωσαν! Ο Αζμούν στα 23 του χρόνια έκλεισε την πόρτα της Εθνικής για να... σώσει τη μητέρα του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το FourFourTwo.

Ποδόσφαιρο, θρησκεία χωρίς απίστους, όπου όλοι το λατρεύουν, όλοι όμως ξέρουν να το κρίνουν αυστηρά και να το πνίγουν! Ολοι έχουν εμπνευστεί από την μπάλα, αποθεώνουν τους πρωταγωνιστές, αλλά ξέρουν και να τους καταδικάζουν! Το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό ασήμαντο πράγμα του κόσμου, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Ο Σαρντάρ Αζμούν σε ηλικία 23 ετών ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα του Ιράν! Ο ίδιος είχε τα ψυχικά αποθέματα να αντέξει την πίεση και την έντονη κριτική για την αφλογιστία του στα ματς του Μουντιάλ, η μητέρα του όμως όχι. Οι Ιρανοί... καταδίκασαν το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας, τον έβαλαν στην «πυρά» γιατί δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, όταν άλλοι μεγάλοι φορ, όπως ο Αγουέρο χρειάστηκαν τρία Μουντιάλ για να βρουν δίχτυα. «Η μητέρα μου είχε ξεπεράσει μια σοβαρή ασθένεια και ήμουν χαρούμενος. Δυστυχώς εξαιτίας των προσβολών κάποιων ανθρώπων, η κατάσταση της μητέρας μου χειροτέρεψε. Είμαι σε δύσκολη θέση και πρέπει να επιλέξω ανάμεσα στην Εθνική και τη μητέρα. Επιλέγω τη μητέρα μου» είπε ο Αζμούν, χαρακτηρίζοντας οδυνηρή την απόφαση του!

Ήταν ένα κρύο βράδυ του Νοεμβρίου, δυο χρόνια πριν, όταν ο Ιρανός φορ Σαρντάρ Αζμούν παρουσίαζε τις ικανότητές του στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Παίζοντας απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στο Champions League με την Ροστόβ, ο Αζμούν πήρε μία πάσα από την συμπαίκτη του κοντά στην περιοχή. Συνέχισε προς την μικρή περιοχή, άδειασε τον Ζερόμ Μπόατενγκ κι έκανε ένα σούπερ τελείωμα. Εκείνο το βράδυ η Ροστόβ έκανε την έκπληξη με το 3-2 επί της Μπάγερν. Με την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση ο Αζμούν στα 23 του χρόνια είχε όλα τα φόντα να γίνει μεγάλος σταρ. Ήδη τον θεωρούσαν από τους τοπ παίκτες της ρωσικής Premier, ενώ στα προκριματικά του Μουντιάλ με το Ιράν είχε 11 γκολ. Με 23 γκολ σε 33 διεθνή ματς ο Αζμούν έγινε ο 5ος σκόρερ όλων των εποχών στο Ιράν βαδίζοντας στα χνάρια του τεράστιου Αλί Νταεΐ που είχε πετύχει 109 σε 149 ματς με την Εθνική του. «Ως παιδί θαύμαζα παίκτες όπως ο Νταεΐ ή ο Ιμπραΐμοβιτς. Τους έβλεπα και τους μελετούσα, με βοήθησαν τρομερά στο να γίνω ο παίκτης που είμαι σήμερα» είχε πει.

Ο 23χρονος έχει το παρατσούκλι «ο Ιρανός Μέσι» παρότι η έμπνευσή του και το πρότυπό του είναι ο Ζλάταν. «Ο Ιμπρα» είναι ένας τρομερός παίκτης και είναι αυτός που ήθελα να παίξω πιο πολύ μαζί του από κάθε άλλον», θα επισημάνει ο Αζμούν. Ο Αζμούν με ύψος 1.86 είναι και πολύ καλός στον αέρα και έχει και πολύ καλά τελειώματα.Το ταλέντο του φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει έτσι και χωρίς να το δουν μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη που ήδη ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Γιος ενός παλιού βολεϊμπολίστα στο Ιράν, παίζει στην Ρωσία από τότε που έγινε επαγγελματίας. Στο Kazan Arena υποδέχθηκε τους Ισπανούς, ωστόσο το... δεύτερο του σπίτι δεν στάθηκε ικανό να τον βοηθήσει να σκοράρει. Οι Ιρανοί έχασαν την πίστη τους στο πιο υποσχόμενο παίκτη, ξέχασαν γρήγορα και τα λόγια του ποδοσφαιρικού τους... θεού, του Νταεΐ «Μπορεί να έχει ένα λαμπρό μέλλον. Ελπίζω να μπορέσει να επιλέξει τη σωστή πορεία, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει προς τη σωστή κατεύθυνση στο μέλλον για τον εαυτό του, αλλά και για την εθνική μας ομάδα. Χρειάζεται να τον πιστέψουμε, το μέλλον του ανήκει». Ο Αζμούν... σόκαρε με αυτή την απόφασή του κι έστειλε μήνυμα σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

 

 

مادرم ، حرف سنگينيه نميتونم راجبش هيچ حرفى بزنم از بس كه دل مادران درياس ، فرشته ى روى زمين ، هر موقع ميخواستم مادر بنويسم اشك تو چشمام جم ميشه♥️ مادرى كه بايد قدرشو دونست ، مادرى كه واسه همتون دعا ميكنه ، بعد از خدا فقط به تو سجده ميكنم مادرم ، مرسى كه موقعه اى كه اون مجرى و برخى مردمان دلم رو شكستن و تهمت زدن كنارم بودى و بخشش رو واسم ياد دادى♥️ دوست دارم ♥️ از تمامى كسايى كه غم از دست دادن مادرشون هستن از اين پست عذرخواهى ميكنم مادر من انگار مادر شماست و واسه همتون دعا ميكنه من جز دعا كردن واسه مادرتون نميتونم كارى انجام بدم ♥️

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags