29/06/18 - 13:02

Χαμός στην ΕΠΟ - Επίθεση Τζώρτζογλου σε Γραμμένο και ΣΥΡΙΖΑ!

Βγήκαν τα όπλα!

Sportdog Team
Χαμός στην ΕΠΟ - Επίθεση Τζώρτζογλου σε Γραμμένο και ΣΥΡΙΖΑ!
675views 0shares

Φουλ επίθεση έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Γ.Σ. της ΕΠΟ.

Ο κ. Τζώρτζογλου αναφέρθηκε στις συμμαχίες μεταξύ των ΠΑΕ και έκανε αυστηρή κριτική στον Βαγγέλη Γραμμένο για τους μισθούς στην ΕΠΟ και για τον «εναγκαλισμό» του με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει ενότητα και ομοψυχία όταν αιχμή του δόρατος ήταν ο μεγαλύτερος παραγκάρχης που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο (σ.σ. κατονόμασε τον Θωμά Μητρόπουλο). Εμένα μου λέγανε ότι είμαι του λιμανιού, ότι είμαι απέναντι. Αλλά τριάντα χρόνια έκτρωμα είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πώς να πάει μπροστά. Όταν υπήρξε αυτή η λυκοσυμμαχία, και τώρα πια δεν υπάρχει.

Υπάρχει ένας σάρακας που θέλει να κάνει ζημιά στον Γραμμένο. Όμως φίλε Βαγγέλη έκανες κι εσύ λάθη, όπως το Δ.Σ. που κάνατε στο Μακεδονία Παλάς. Πώς κάνουμε Δ.Σ. εκεί και λέμε ότι θέλουμε να φέρουμε εξυγίανση; Αυτό ήταν λάθος και προκάλεσε. Όπως λάθος είναι και ο εναγκαλισμός σας με την κυβέρνηση. Ποιον ψηφίσαμε για πρόεδρο, τον Βασιλειάδη ή τον Γραμμένο; Πώς το επιτρέπετε αυτό;

Μου κάνατε μεγάλη μπαμπεσιά, με παραπλανήσατε και μου είπατε ψέματα πέρσι, ότι θα βγάλετε το Παράτημα Α από τον Κανονισμό, που αφορά τα κωλύματα παραγόντων. Μας παραπλανήσατε, μας τσουβαλιάσατε, ενώ σε συνεργασία με την κυβέρνηση περάσατε τα κωλύματα από την πίσω πόρτα.

Ένα εκατομμύριο ευρώ πληρώνει το ποδόσφαιρο σε 5 ανθρώπους. Ο Κουκουλάκης κοστίζει στην ΕΠΟ 15.000 ευρώ το μήνα χωρίς τα έξτρα. Ανάλογοι μισθοί είναι και των άλλων, που φύτεψε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ομοσπονδία. Υπάρχει κομματικός στρατός του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΠΟ. Ο Κουκουλάκης δεν άφησε κανένα διαιτητή στο Ηράκλειο από αντεκδίκηση, επειδή χρωστάει ποσοστά.

Από πού και ως πού θα μας πει ο Βασιλειάδης πόσες ομάδες θα έχει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να τάζει 30 εκατομμύρια στις άστεγες ομάδες; Γιατί δεν μοιράζει αυτά τα λεφτά στα ερασιτεχνικά σωματεία;».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ