29/06/18 - 15:09

Επιστολή Nova προς τη Σούπερ Λιγκ - «Πάρτε μέτρα για να...»!

Θα αρχίσει έγκαιρα το νέο πρωτάθλημα;

Sportdog Team
Επιστολή Nova προς τη Σούπερ Λιγκ - «Πάρτε μέτρα για να...»!
470views 0shares

Η Nova στην επιστολή της καλεί τη Σούπερ Λιγκ «να πράξει άμεσα καθετί αναγκαίο, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο προγραμματισμός του πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και να τηρηθεί απαρέγκλιτα η ανακοινωθείσα ημερομηνία έναρξης αυτού (25.8.2018)». 

Επισημαίνει ότι... «οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση στον προγραμματισμό του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, καθώς και οποιαδήποτε παρέκκλιση από την ήδη ανακοινωθείσα ημερομηνία έναρξης αυτού θα προκαλέσει αφενός σημαντική εμπορική ζημία και αφετέρου σοβαρή βλάβη της φήμης και του κύρους της συνδρομητικής μας πλατφόρμας». 

H Nova αφού συγχαίρει τον κ. Ευάγγελο Μπαταγιάννη για την ανάληψη της θέσης του προέδρου της διοργανώτριας αρχής, αναφέρει ότι είναι σε γνώση της ότι ο Συνεταιρισμός και οι ΠΑΕ-μέλη του βρίσκονται σε συζητήσεις με θεσμικούς παράγοντες, αναφορικά με διάφορα ζητήματα που άπτονται του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος. H συνδρομητική πλατφόρμα αναφέρει ρητώς ότι «ανεξαρτήτως της κατάληξης των ως άνω συζητήσεων και ζυμώσεων και του χρόνου ολοκλήρωσης αυτών, τονίζουμε, ότι ο Συνεταιρισμός σας, του οποίου κύρια αποστολή είναι η οργάνωση και διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου, οφείλει να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες». 
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ