Facebook Pixel Sportdog.gr | «Με διαφορά η καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ - Αν παιζόταν στο γήπεδο, δεν έχανε το νταμπλ»
| 2018-06-29 17:57:00

«Με διαφορά η καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ - Αν παιζόταν στο γήπεδο, δεν έχανε το νταμπλ»

Sportdog Team
«Με διαφορά η καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ - Αν παιζόταν στο γήπεδο, δεν έχανε το νταμπλ»

Σουπερλιγκάτος άσος τονίζει πως φέτος ο τίτλος θα πάει στον Δικέφαλο.

Στην επιστροφή του Άρη και του ΟΦΗ στη Super League αλλά και στην πολύ καλή παρουσία του ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν τονίζοντας ότι άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα, αναφέρθηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena 89,4 FM:

Για την άνοδο του ΟΦΗ: «Κάναμε μία πολύ καλή χρονιά πέρυσι. Και για μένα ήταν μία πολύ παραγωγική σεζόν. Στόχος μας στην νέα σεζόν είναι η παραμονή στην κατηγορία και ίσως και κάτι παραπάνω γιατί η ομάδα χτίζεται σωστά».

Για το νέο πρωτάθλημα με την παρουσία Άρη και ΟΦΗ: «Ανέβηκαν στην Super League δύο ιστορικές ομάδες όπως ο Άρης και ο ΟΦΗ, που έλειπαν από την κατηγορία. Από θέμα προσέλευσης κόσμου στα γήπεδα και ανταγωνιστικότητας περιμένω καλύτερο το νέο πρωτάθλημα. Με την παρουσία του Άρη θα υπάρχει άλλο ένα ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη το γήπεδο του ΟΦΗ θα είναι γεμάτο στους αγώνες».

Για την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ: «Αν κρίνονταν το πρωτάθλημα στο γήπεδο στα δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ θα το είχε πάρει σίγουρα ο ΠΑΟΚ. Φάνηκε και στο κύπελλο ότι θα έπαιρνε το νταμπλ. Ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα πέρυσι και το άξιζε».

Για το εάν μπορεί να πάρει φέτος ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα: «Φέτος θα είναι πιο έμπειρος. Τα τελευταία δύο χρόνια πήρε δύο κύπελλα. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να πάρει και το πρωτάθλημα».

Για το εάν έχει τις δυνατότητες να περάσει ο Δικέφαλος την Βασιλεία: «Είναι στα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ να περάσουν την Βασιλεία. Αν ετοιμαστεί γρήγορα η ομάδα θα είναι βατή η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ».

Για το Μουντιάλ: «Έχει εκπλήξεις, όπως ο αποκλεισμός της Γερμανίας. Περίμενα την Αργεντινή λίγο καλύτερη. Θεωρώ πως είναι άδικο για τον Μέσι να μην πάρει ένα Παγκόσμιο κύπελλο. Στους “16” όλα τα ματς είναι ανοιχτά».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags