Facebook Pixel Αποκάλυψη για Οικονόμου: Γιατί απέρριψε πρόταση της Νάπολι το 2015
| 2018-06-30 21:43:00

Απίστευτη βόμβα με Οικονόμου, γιατί δεν έσκασε - Θα αλλάξουν γνώμη όλοι οι ΑΕΚτζήδες

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτη βόμβα με Οικονόμου, γιατί δεν έσκασε - Θα αλλάξουν γνώμη όλοι οι ΑΕΚτζήδες

Από τη μεταγραφή της ζωής του, πίσω στην Ελλάδα...

Η ΑΕΚ προέβη σε μια κίνηση-έκπληξη επιλέγοντας να καλύψει το κενό του Όγκνιεν Βράνιες με την απόκτηση (μέσω δανεισμού) του Μάριου Οικονόμου, ενός παίκτη που δεν είχε «παίξει» στα ρεπορτάζ της ομάδας το προηγούμενο διάστημα.

Ο Έλληνας διεθνής θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο Champions League με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ελλάδας, ωστόσο θα μπορούσε να το έχει κάνει τρία χρόνια νωρίτερα και μάλιστα ως παίκτης της Νάπολι!

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2015 οι Παρτενοπέι είχαν καταθέσει πρόταση στη Μπολόνια για την απόκτηση του Οικονόμου, ο οποίος άρεσε πολύ στον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε τη Νάπολι εκείνο το καλοκαίρι, σε μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη, αφού προηγουμένως καθόταν στον πάγκο της Έμπολι. Ο Σάρι είχε βρει τον εκλεκτό για την άμυνα στο πρόσωπο του Έλληνα άσου, ενώ η προσφορά που κατατέθηκε στη Μπολόνια δεν περιλάμβανε μόνο χρήματα, αλλά και τον τότε βασικό δεξιό μπακ της εθνικής Κολομβίας, Χουάν Καμίλο Σούνιγκα, ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Το deal δεν προχώρησε εν τέλει αφού η Μπολόνια αρνήθηκε, όμως ούτε η πλευρά του Οικονόμου ήταν ιδιαίτερα «ζεστή» ώστε να πιέσει για να γίνει η μεταγραφή. Αιτία ήταν το γεγονός ότι η κίνηση της Νάπολι να δώσει τα «κλειδιά» στον Σάρι θεωρήθηκε μεγάλο ρίσκο. Τόσο ο παίκτης όσο και ο τότε ατζέντης του, Αντώνης Αποστολόπουλος, εκτίμησαν ότι ο Ιταλός τεχνικός δεν θα μακροημερεύσει και εν συνεχεία η… μπάλα ίσως να έπαιρνε και τον Έλληνα άσο, ο οποίος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του.

Εν τέλει, ο Σάρι τα πήγε εξαιρετικά στη Νάπολι, αφού παρέμεινε μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν με μοναδικό ψεγάδι το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να πάρει το πρωτάθλημα από τη Γιουβέντους, και ο  Μάριος Οικονόμου μάλλον έχασε μια σπουδαία ευκαιρία για την καριέρα του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ατάκες-φωτιά για τον φορ που παίρνει η ΑΕΚ: «Εντελώς αδιάφορος!» - «Ακατάλληλος για Ολυμπιακό ο...»

Τρομερά πράγματα - Έτσι τινάζουν στον αέρα τον «κλεισμένο» - Τι κάνει ο Τίγρης, «βράζει» ο Μαρίνος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags