Facebook Pixel Sportdog.gr | Λουτσέσκου: «Νωρίς για συμπεράσματα» - Τι είπε για Ζαμπά, Χατσερίδη και Ελ Καντουρί
| 2018-06-29 22:10:00

Λουτσέσκου: «Νωρίς για συμπεράσματα» - Τι είπε για Ζαμπά, Χατσερίδη και Ελ Καντουρί

Sportdog Team
Λουτσέσκου: «Νωρίς για συμπεράσματα» - Τι είπε για Ζαμπά, Χατσερίδη και Ελ Καντουρί

Σύνθημα από τον Ρουμάνο ενόψει των ματς του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το 2-2 του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Άντερλεχτ, αλλά και την έως τώρα προετοιμασία, ενώ μετά το ματς μίλησε αναλυτικά για τους παίκτες του.

Αρχικά, ο Λουτσέσκου είπε στην κάμερα της NOVA: "Ήταν μία πολύ καλή προπόνηση. Αντιμετωπίσαμε μία έμπειρη ομάδα και περάσαμε από αρκετές καταστάσεις. Κάναμε μία μίξη των παικτών για να γνωριστούν και μεταξύ τους, είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες και θα μας βοηθήσει και αυτό. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο που μπορούμε με τη Βασιλεία. Με επτά ημέρες προπονήσεων δεν είναι σωστό να βγάζουμε συμπεράσματα. Μας ενδιαφέρει να έχουμε μία καλή συνέχεια στην προετοιμασία. Κάποιοι παίκτες προσαρμόζονται πιο εύκολα, κάποιοι δυσκολότερα. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και με την Άντερλεχτ και με την Γάνδη".

Για την αντίδραση που έδειξε ο ΠΑΟΚ: "Μπορώ να πω ότι μου έμεινε μία ικανοποίηση από τον τρόπο αντίδρασης. Τα φιλικά παιχνίδια δε θέλει να τα χάνει κανένας προπονητής, αλλά είναι μία περίοδος δύσκολη για εμάς, κάποιοι ποδοσφαιριστές υποφέρουν πάντα στην περίοδο της προετοιμασίας, κάποιοι όχι. Δεν πρέπει να υπάρχουν βιαστικά συμπεράσματα".

Μιλώντας ξεχωριστά για τους παίκτες του: "Υπάρχουν πράγματα που μου αφήνουν ικανοποιημένο. Τα δύο γκολ του Καντουρί, η δουλειά του Πέλκα, η προσαρμογή του Λάμπρου, η δύναμη που μας δίνει ο Ζαμπά που έχει ακόμη πράγματα να μάθει. Η συμμετοχή όλων με αφήνει ικανοποιημένο. Του Μαλεζά, του Βαρέλα, ο Κρέσπο αναγκάστηκε να γυρίσει στην άμυνα και να μας βοηθήσει, ο Χατσερίδης προσαρμόζεται. Σε κάθε περίπτωση είναι η έβδομη ημέρα προπονήσεων και δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα τουλάχιστον όσον αφορά το έως τώρα δυναμικό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags