Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στην ΕΠΟ - Αμοιβές 100.000 ευρώ ξεσήκωσαν θύελλα από τις Ενώσεις
| 2018-06-30 09:00:00

Χαμός στην ΕΠΟ - Αμοιβές 100.000 ευρώ ξεσήκωσαν θύελλα από τις Ενώσεις

Sportdog Team
Χαμός στην ΕΠΟ - Αμοιβές  100.000 ευρώ ξεσήκωσαν θύελλα από τις Ενώσεις

Κακός χαμός...

Ο Κωνσταντινίδης ζήτησε να παραιτηθούν ο εκτελεστικός γραμματέας, Αλ. Δέδες αλλά και ο διευθυντής επικοινωνίας, Ι. Φιλιππούσης, ενώ ο Τζωρτζογλου αναφέρθηκε μόνο στο Φιλιππούση λέγοντας ότι στοιχίζει στην ΕΠΟ 100.000 ευρώ ετησίως.

Ο Κ. Κωνσταντινίδης είπε: «Πέρσι μας απειλούσατε ότι αν δεν ψηφίσουμε το καταστατικό, θα μας πετάξετε έξω. Φέτος έχουμε έναν υπουργό, που έξι μήνες αλωνίζει τα πάνελ, την Ευρώπη για να μας πει τι κάνει στο ποδόσφαιρο. Έχουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο που άγεται και φέρεται από κάποιον που τάζει τι; Παντού στον κόσμο βρέχει λεφτά στο ποδόσφαιρο, εμείς ξηρασία. Έρημος σαχάρα. Μόνοι σας το απαξιώσατε, μόνοι σας γίνατε συνομιλητές κατώτερου επιπέδου με το κράτος. Μονοί σας το απαξιώσατε. Μαζί με την FIFA και την UEFA απαξιώνετε το ποδόσφαιρο, αλλάζετε τους κανονισμούς μεσούσης της περιόδου. Γίνεται πόλεμος στα sites, στην τηλεόραση, American bar τα γήπεδα.

Ο Βασιλειάδης κάνει τον έξυπνο με την έρευνα της delloitte δηλαδή με τα δικά σας τα λεφτά, εσείς την πληρώσατε την έρευνα. Είναι αποτυχία όλων που η FIFA και η UEFA δεν έχουν φύγει ακόμη Αντί να έχουν φύγει αυτοί οι κύριοι σε λίγο θα κάθονται μέχρι την τέταρτη σειρά (εννοεί στα καθίσματα). Διάβασα στα sites ότι ήρθε ένας Τσέχος υπερσύμβουλος. Επομένως νομίζω ότι οι άνθρωποι που υπηρετήσαν την ΠΔΕ ο κύριος Φιλιππούσης και ο Δέδες δε νομίζω ότι έχουν πια ρόλο στην ΕΠΟ. Είναι ομολογία αποτυχίας. Όσο πιο γρήγορα το πούμε «παιδιά δεν μπορούμε», να βρούμε λύσεις εκ των ενόντων. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν μπαμπούλα, μπορούμε και μόνοι μας. Ως ελάχιστη αναγνώριση του λάθους περιμένω μια παραίτηση. Κύριε Φιλιππούση, εσείς που κάθεστε εκεί στο βάθος. Κύριε Δεδε, περιμένω μία παραίτηση. Κάποιος πρέπει να παραιτηθεί ρε παιδιά. Κι επειδή τον πρόεδρο τον γουστάρω και δεν θέλω να φύγει, να παραιτηθείτε εσείς».

Στη δευτερολογία του στον οικονομικό απολογισμό ο Ν. Τζώρτζογλου είπε: «Πως είναι δυνατόν ο κύριος Φιλιππούσης να κοστίζει 100.000 ευρώ το χρόνο στην ΕΠΟ;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags