Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες από Τσίμιροτ - Τρελός και παλαβός με τον ΠΑΟΚ ο Βόσνιος
| 2018-06-30 12:20:00

Τρομερές ατάκες από Τσίμιροτ - Τρελός και παλαβός με τον ΠΑΟΚ ο Βόσνιος

Τρομερές ατάκες από Τσίμιροτ - Τρελός και παλαβός με τον ΠΑΟΚ ο Βόσνιος

Μίλησε για όλα!

Ο Βόσνιος μέσος, μίλησε και για τον συμπατριώτη του, Μάρκο Μιχόγεβιτς, ενώ όπως επεσήμανε θα ήθελε κάποια στιγμή να φορέσει ξανά την φανέλα των «ασπρόμαυρων», καθώς του λείπει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσίμιροτ:

«Ήρθα για να δω τον ΠΑΟΚ και τους πρώην συμπαίκτες μου. Η πόλη που μένω είναι κοντά, περίπου 45 χιλιόμετρα από εδώ».

Για το πώς είδε τον ΠΑΟΚ: «Άργησα να έρθω. Πρόλαβα το δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά, πολύ καλά».

Για το πώς είναι η ζωή χωρίς τον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν έμαθε πως έχασε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν: «Γνωρίζω πως το έχασε. Δεν το έχασε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω να πω, πως το έχασε, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στους αγωνιστικούς χώρους. Το έδειξε και στον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Για το αν ένιωσε… ανακούφιση που έφυγε από το ελληνικό πρωτάθλημα, βλέποντας όλα όσα συνέβησαν την περσινή σεζόν: «Ναι. Έφυγα από το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί έβλεπα κάποια πράγματα. Μου παρουσιάστηκε μια νέα ευκαιρία και έτσι έφυγα».

Για το αν του λείπει κάτι από τον ΠΑΟΚ: «Μου λείπουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Μου λείπουν οι άνθρωποι της Θεσσαλονίκης. Μου λείπουν τα πάντα από τον ΠΑΟΚ. Ήταν μια φανταστική εμπειρία».

Για το αν θα επέστρεφε στο μέλλον: «Είναι κάτι που το θέλω. Θα ήθελα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ».

Για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία: «Η Βασιλεία είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι επίσης καλή ομάδα. Αυτά θα είναι πολύ δύσκολα ματς, αλλά ελπίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα νικήσει».

Για το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει την Σταντάρ Λιέγης: «Δεν θα ήθελα να σκέφτομαι τώρα αυτό το ενδεχόμενο. Θα δούμε».

Για τον Μάρκο Μιχόγεβιτς: «Γνωρίζω ότι είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Είναι πολύ ήσυχο παιδί και νομίζω ότι απλώς χρειάζεται χρόνο στον ΠΑΟΚ. Θα δείξει ότι είναι ένας καλός παίκτης».

Με ποιον παίκτη θα συνέκρινε τον Μιχόγεβιτς: «Παίζει πολύ καλά με την μπάλα στα πόδια. Είναι καλός αμυντικός. Δεν ξέρω με ποιον παίκτη θα μπορούσα να τον συγκρίνω».

Για την πρόβλεψη του σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, αλλά η Κροατία αυτή τη στιγμή παίζει πολύ καλά και νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει κάτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags