Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτοιμη για δύο μεταγραφάρες η Λαμία!
| 2018-07-01 05:33:00

Έτοιμη για δύο μεταγραφάρες η Λαμία!

Sportdog Team
Έτοιμη για δύο μεταγραφάρες η Λαμία!

Σπουδαίες κινήσεις από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η ενίσχυση της Λαμίας μεσοεπιθετικά επιταχύνεται εντυπωσιακά, καθώς μέσα στην εβδομάδα θα έχουν καταλήξει θετικά, όπως όλα δείχνουν, οι υποθέσεις των Χερόνιμο Μπαράλες και Θανάση Καραγκούνη.

Η αρχή της μεταγραφικής περιόδου βρήκε τους Φθιωτούς να «θωρακίζονται» μεσοαμυντικά, με την απόκτηση των Πλιάτσικα, Δημούτσου και Βάντερσον, ενώ ο Ντένις Επστάιν ήρθε για να «γεμίσει» τις θέσεις της επίθεσης.

Εκεί εντοπίζεται και η μεγαλύτερη ανάγκη ενδυνάμωσης για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, αφού Πίτι και Ακόστα δεν θα συνεχίσουν κατά 99% στη Φθιώτιδα, ο Βάντερσον αποτέλεσε παρελθόν και το ρόστερ έμεινε μόνο με τους Μπούντνικ και Τσούκαλο.

Τα κενά στη γραμμή κρούσης καλύπτονται άμεσα και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, αφού οι Χερόνιμο Μπαράλες και Θανάσης Καραγκούνης έρχονται για να ενισχύσουν το έμψυχο υλικό.

Ο Αργεντινός φορ έμεινε ελεύθερος από τη Χιμνάσια και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Ελλάδα, ώστε να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της Λαμίας και να υπογράψει συμβόλαιο. Όπως όλα δείχνουν, ο πρώτος σκόρερ της Superleague για τη σεζόν 2014/15 με τον Αστέρα Τρίπολης (17 γκολ) επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος, με τους συμπατριώτες του να κάνουν λόγο για «τελειωμένη» συμφωνία!

Εξάλλου, στη γενέτειρά του θα επιστρέψει, όπως όλα δείχνουν και ο Θανάσης Καραγκούνης. Mετά από 4 χρόνια στην Ολλανδία, ο Λαμιώτης εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Τσβόλε και τη Δευτέρα (2/7) θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του συλλόγου. Αν υπάρξει συμφωνία, θα υπογράψει άμεσα και θα είναι παρών στην «πρώτη» των «κυανόλευκων» στις 4 Ιουλίου.

Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται επομένως κρίσιμη για τους Φθιωτούς, αφού αν όλα πάνε καλά, θα έχουν συμπληρώσει τα κενά στην επίθεση. Σειρά θα πάρουν τερματοφύλακας, στόπερ κι άλλος ένας παίκτης για τις θέσεις πίσω από τον φορ.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags