Facebook Pixel Sportdog.gr | «Οργασμός» στον ΠΑΟΚ αλλά και... αναβρασμός - Τρελάθηκαν με μεγάλο όνομα, έρχεται μεγαλύτερο!
| 2018-07-01 17:46:00

«Οργασμός» στον ΠΑΟΚ αλλά και... αναβρασμός - Τρελάθηκαν με μεγάλο όνομα, έρχεται μεγαλύτερο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Οργασμός» στον ΠΑΟΚ αλλά και... αναβρασμός - Τρελάθηκαν με μεγάλο όνομα, έρχεται μεγαλύτερο!

Θα σκάσει βόμβα στην Τούμπα, ποιος βγαίνει από το κάδρο.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας του ΠΑΟΚ επέστρεψε και πάλι και όχι για καλό λόγ, ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος χρεώνεται τις τελευταίες ώρες από σημαντικό κομμάτι του Τύπου, το ναυάγιο στην υπόθεση του Τεέμου Πούκι.

Ο Φιλανδός άσος απασχόλησε τον Δικέφαλο για παραπάνω από έναν μήνα, ωστόσο τελικά υπέγραψε στη Νόριτς, παρότι πριν από μία εβδομάδα είχε βρεθεί πολύ κοντά στην Τούμπα. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, ο Μίχελ ευθύνεται για το γεγονός ότι καθυστέρησε πάρα πολύ να έρθει σε συζητήσεις και συμφωνία για πώς... θα μοιραστούν τα λεφτά με τους μάνατζερ του παίκτη και έβαλε τον ΠΑΟΚ σε… περιπέτειες, καθώς παρότι έδινε τρελά λεφτά σε έναν ελεύθερο ποδοσφαιριστή, τον έχασε από ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Μετά λοιπόν και από την υπόθεση Πούκι, η γκρίνια για τον Μίχελ φούντωσε και πάλι, εντός και εκτός ΠΑΟΚ, καθώς θυμίζουμε ότι και πέρυσι το καλοκαίρι, υπήρχε έντονη φημολογία για αποχώρηση του Σλοβάκου από τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, ωστόσο δεν πρόκειται για έναν άνθρωπο που τα παρατάει εύκολα και κυρίως για έναν επαγγελματία που έχει μάθει να παρατάει τη δουλειά στη μέση.

Ο Μίχελ ξέρει να επιβιώνει ακόμα και όταν δέχεται «επιθέσεις» από τον Τύπο ή και αυστηρή κριτική από στελέχη της ίδιας της ομάδας του και παραμένει πιστός στο πλάνο του. Αν λοιπόν ο σχεδιασμός για τον ΠΑΟΚ προχωρήσει καλά και δεν εμφανιστούν νέα εμπόδια, τότε δεν θα είναι εύκολο να τον… τελειώσουν, παρά την σχετική δυσσαρέσκεια που υπάρχει για τις μέχρι τώρα κινήσεις στις μεταγραφές.

Ο Κόντε και το… μπαμ του Σαββίδη!

Για την αναζήτηση επιθετικού φουλάρουν στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες και ειδικά μετά την «απώλεια» του Πούκι, είναι αποφασισμένοι να μην χάσουν... ούτε ώρα. Μάλιστα, το τελευταίο 24ωρο υπάρχει έντονη φημολογία πως οι Θεσσαλονικείς ψάχνονται για μεταγραφή-βόμβα, κάτι για το οποίο σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες το Sportdog.gr.

Γι’ αυτό και δεν κολλάει η περίπτωση του Πέδρο Κόντε, ο οποίος φυσικά και παραμένει στο κάδρο, αν και δεν έχει κάποια νεότερη ενημέρωση. Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ συνεχίζει να απασχολεί τον Δικέφαλο, ειδικά όσο δεν βρίσκουν κάποιον καλύτερο, όμως η αλήθεια πως ψάχνονται για κάτι δυνατό.

Ο Γιώργης Σαββίδης προσωπικά έχει κάνει επαφές με μάνατζερ, ζητώντας προτάσεις για επιθετικούς από το πάνω ράφι και κάπως έτσι προέκυψε και η πληροφορία για τον Μάρκους Μπεργκ. Βέβαια, η άφιξη ενός… παικταρά για την κορυφή της επίθεσης, δεν θα αποκλείσει και τη μεταγραφή του Κόντε, καθώς όπως σας έχουμε ενημερώσει στο Sportdog.gr, δεν αποκλείεται η προσθήκη ενός φορ πολλών εκατομμυρίων, να συνδυαστεί με μία μεγάλη πώληση του Πρίγιοβιτς, εφόσον έρθει μία τρομερή πρόταση.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags